Археология - Информатика
Модератори: ники, Methuselah
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
Археология - Информатика
Отбора на Археология предпочита да играе мача в понеделник. Можете ли тогава? Понеделник преди 16:00.
zamunda.net will never die!
Бетоне, май френд, ние си знаем кой, с кого и кога. Благодарим ти, че си се загрижил за нас така.. В програмата на турнира пише с кой играеме, тъй че... А Елмо да събира "Улица СЕЗАМ" и да решават кога ще играят с нас 
Знам да четам, знам да пишам,
оти да не сум критик.
Ако сгрешам, ке го бришам,
ке го лижам со язик.
Тома Измирлиев
оти да не сум критик.
Ако сгрешам, ке го бришам,
ке го лижам со язик.
Тома Измирлиев
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Правилно.Lef7y написа:Бетоне, май френд, ние си знаем кой, с кого и кога. Благодарим ти, че си се загрижил за нас така.. В програмата на турнира пише с кой играеме, тъй че... А Елмо да събира "Улица СЕЗАМ" и да решават кога ще играят с нас
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Боян Биолчев
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
Айде пак се почна. Преди началото на турнира беше казано ясно и точно, че мачовете ще се играят в събота или неделя. Несериозни са някои хора и това си е. Както и да е. Не ми се занимава вече. Надявам се скоро да бъдем поканени на турнир, който се организира от друг отбор.
Да живее отбора на Форум СУ
- sunbreeze
- Постоянно присъствие
A aз доколкото си спомням, имаше и вариант мачовете да се играят по взаимна уговорка между двата отбора. Ясно ми е, че са ангажирани съдии и точно затова искаме да се уточни по-рано. Остави ни ние да се разберем с информатиката, големи хора сме, ще се оправим. Нито ще спорим с някого, нито ще се караме. Още от самото начало беше ясно, че ще трябва да се правят компромиси. Ако информатиката не ги устройва, те ще си кажат 
Ти по-добре си мисли за вашия мач
П.С.:Не се заяждам
Ти по-добре си мисли за вашия мач
П.С.:Не се заяждам
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
I am the captain of my soul