Относно сериозността на турнира и участниците в него

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

smeshko
Паисий

Относно сериозността на турнира и участниците в него

Мнение от smeshko »

Сериозно без да желая да се карам с никого искам да попитам защо по дяволите човек като се захване с турнир по футбол си организира още 213213123123 неща ? Това е относно неизиграният мач между нас(етнология 1 ) и Батак ... искрено съжалявам че не успяхме да играем ,но просто не мога да разбера как така се разбираш да играеш сериозно в турнир , уговаряш час и ,въпреки че той не бе спазан се отказваш от великото удоволствие от футбола в името на нещо друго ? Нали щеше да е сериозно и да няма истории от рода аз имам работа и тн и тн... Просто ми писна да се разкарвам за глупости....

P.S : Батак моля ви следващия път недейте да се борите да отлагате мача още преди да е почнал и .. бъдете по сериозни ...
P.S : Наистина не искам да обидя никого
In vino verittas
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Незнам какво е станало, но ако Батак не са се явили резултатът е 3-0 за етнология!!!
Да живее отбора на Форум СУ
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Главният проблем не е в тях... Явиха се ама ... просто куп простотии ... отново ни изгониха от 133 .. и после те нямаха нито желание нито възможност да изиграем мача все пак.. :(
In vino verittas
Аватар
[ OVeRMiND ]
Пишете, о, братя

Мнение от [ OVeRMiND ] »

Несериозна постъпка. Колко му е до СМГ-то, 10 минути път. Разбрахте ли се поне кога ще играете, ако въобще ще играете ?
Tриъгълен квадрат с формата на сфера подскача на въже.
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Никва представа .. нищо не се разбрахме.. обаче така е супер тъпо .. аз си тръгнах от гаджето да играя :( добре че бяха археологията (супер пичове) да развеселят обстановката
In vino verittas
azzaro
Постоянно присъствие

//

Мнение от azzaro »

За да няма проблеми отностно терените предлагм следният терен.Намира се в кв Левски "Г",на 10-15мин е от университета с тролей.Теренът е много ама много по добър от този на 133-то и СМГ-то.По голям е няма дупки, ако искате можем да го използваме и него
не е важно да си...хахахах абе бягайте от тука с тези тъпи поговорки
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Аз съм абсолютно зад предложението на азаро :) само трябва да разясниш къде точно е ;)
In vino verittas
azzaro
Постоянно присъствие

//

Мнение от azzaro »

нямате проблеми,събота там може да се играе няма проблеми.за неделя само може да се играе след 12:30.с опътвнаето също няма проблем.щом решите да играете само ми кажете ще ви обясня най-подробно даже ще ви заведа.дори ако има желаещи утре след 12:30 можем да се съберем хора.от различни отбори даже и да направим едно мачле на този терен тъкмо ще го видите.нашият отбор ще бъде там в почти пълен състав.
не е важно да си...хахахах абе бягайте от тука с тези тъпи поговорки
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”