Поправителна сесия?

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

e86
В началото бе словото

Поправителна сесия?

Мнение от e86 »

Здравейте. Искам да попитам ще има ли поправителна сесия към края на март/април за Юридическия факултет?
Първа година съм и не съм много наясно. По принцип знам, че поправиките са септември, но
дочух, че в Юридическия имало практика за такава сесия през април. Доколко е вярно? И за всички изпити ли важи?
Благодаря предварително.
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Поправката е септември.Не може да се явиш април...Април е ликвидация...И аз не съм 100 на 100 наясно с нея, но знам, че ще се явяват мои колеги на 1 изпит, но защото са условно записани, т. е не са си го взели на септември. :oops:
Аватар
vikito
Пишете, о, братя

Мнение от vikito »

Точно така...поправката е на септември, а април е само за условни изпити :D
Аватар
Dita
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dita »

... така че да си забравил целия материал до тогава... :?
Аватар
vikito
Пишете, о, братя

Мнение от vikito »

Dita написа:... така че да си забравил целия материал до тогава... :?
Има го и този момент особено , ако изпитът е от януарската сесия :roll:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

... така че да си научиш по-добре материала! :wink:
Аватар
Dita
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dita »

да, разбира се, има го и този момент. Лятото да учиш пак материала... кофти
lanfear
В началото бе словото

Мнение от lanfear »

Дочух, че съществува и изпит за промяна на оценката,знаете ли подробности по въпроса?
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

lanfear написа:Дочух, че съществува и изпит за промяна на оценката,знаете ли подробности по въпроса?
Това се нарича повишителен изпит, говориш си със съответния преподавател, взимаш си индивидуален протокол и се явяваш за повишаване на оценката по твое желание, но каквато оценка ти пишат от този изпит такава ще ти остане, така че трябва сериозно да се замислиш дали си заслужава да се явяваш и най-важното -дали си достатъчно добре подготвен :!:
Като птичка в небесата :)
pantera22
В началото бе словото

Мнение от pantera22 »

sientelo написа:
lanfear написа:Дочух, че съществува и изпит за промяна на оценката,знаете ли подробности по въпроса?
Това се нарича повишителен изпит, говориш си със съответния преподавател, взимаш си индивидуален протокол и се явяваш за повишаване на оценката по твое желание, но каквато оценка ти пишат от този изпит такава ще ти остане, така че трябва сериозно да се замислиш дали си заслужава да се явяваш и най-важното -дали си достатъчно добре подготвен :!:

Здравей :D видях че си взел мнение по въпрос за повишителните изпити . Искам да те попитам как се взима този индивидуален протокл и от къде . Какво представлява и по какъв начин да го взема :?

Става въпрос за това че имам 3 по психология а искам 5 или 6 а таязи троика е поради несправедливост :(

Също така да те попитам писал си че каквот ти пишат това е но нали е повишителен може ли да ми пишат 2 :roll: или ако не го искарам си ми остава 3 ката :roll:

Ще съм ти много благодарна ако ми отговориш

Ако има и други знаещи по темата да помагат :D
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

pantera22 написа: Здравей :D видях че си взел мнение по въпрос за повишителните изпити . Искам да те попитам как се взима този индивидуален протокл и от къде . Какво представлява и по какъв начин да го взема :?

Става въпрос за това че имам 3 по психология а искам 5 или 6 а таязи троика е поради несправедливост :(

Също така да те попитам писал си че каквот ти пишат това е но нали е повишителен може ли да ми пишат 2 :roll: или ако не го искарам си ми остава 3 ката :roll:

Ще съм ти много благодарна ако ми отговориш

Ако има и други знаещи по темата да помагат :D
Ами първо да уточня че съм момиче :lol: и относно твоето питане мога да ти отговоря донякъде :arrow: протокола си го взимаш от секретарката на твоя отдел студенти като се плаща за него 20 лв. първо на касите, но най-добре си питай секретарката затова и тя ще ти потвърди. Иначе този протокол трябва да си го имаш в деня на изпита и относно другото ти колебание не съм 100%сигурна но май ако не успееш си ти остава 3-ката :roll: но не гарантирам дали това е достоверно.Успех! :wink:
Като птичка в небесата :)
eli_girl
Пишете, о, братя

Мнение от eli_girl »

ами не съм много сигурна,но мисля,че каквото си изкараш това ти пишат,ако е 2-2...то майче не се води повишителен,а за промяна на оценката...
A Mind is a terrible thing to waste!
Аватар
vikito
Пишете, о, братя

Мнение от vikito »

Точно така!Колкото си изкараш на този изпит, толкова....ама те общо взето знаят, че искаш поне 5, та няма да те прецакат, освен ако нещо не се заяде :D Все пак си помисли хубаво преди да се явиш
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

Joker написа:
... така че да си научиш по-добре материала! :wink:
тъпо, но и аз ще се явявам на есен, просто общото езикознание ме предаде...

но доколкото се познавам, ще започна да уча в края на август, няма да се напрягам излишно :lol:
pantera22
В началото бе словото

Мнение от pantera22 »

Благодаря ви много :) остава да видим какво ще стане с поправката ако се реша да ида че учитела емалко особен :roll: :? :(
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”