Избори- за парламент (21.02.2005)
Избори- за парламент (21.02.2005)
Не,не за студентския съвет-за тия, дето идват лятото.След като сме във форум просто ми е интересно какво мислят колегите за предстоящите избори.Толкоз от мен.Засега.
Смърт за Че Гевара!
Чудя се, защо ли като се сетя за тях се усмихвам горчиво...Защото знам,че половината народ няма желание и няма да гласува,а другата половина дълго и напрегнато ще се чуди кое ще е по-малкото зло та да го избере- нали все пак трябва да се изпълняват гражданските задължения !
Другият неприятен момент,който мен особено ме дразни,е това че започва великото надлъгване- започват едни обещания,хвърля се прах в очите на хората и партиите и политиците започват взаимно да се оплюват и да измъкват едни срещу други тайни из дебрите на тъмния политически живот...
Жалко е,но все пак това си е чистата истина и тя доста бавно би се променила..Дано все пак да стане!
Другият неприятен момент,който мен особено ме дразни,е това че започва великото надлъгване- започват едни обещания,хвърля се прах в очите на хората и партиите и политиците започват взаимно да се оплюват и да измъкват едни срещу други тайни из дебрите на тъмния политически живот...
Жалко е,но все пак това си е чистата истина и тя доста бавно би се променила..Дано все пак да стане!
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
В случай че някой от Вас вчрва, че някоя политическа сила действа подтиквана от някакви подбуди различни от чисто прагматичните - специално за тези избори ще трябва да Го разочаровам. Силите са изравнени и никоя партия няма потенциала да излъчи самостоятелно правителство, така че всеки търси обединение с когото му е най-изгодно. Е, може би единствения невъзможен за момента вариант е коалиция между СДС и БСП - иначе има мегдан за бая куриози - шоуто тепърва започва (ех, ще ми се да си имах къща в някое ромско село)