Това, скъпи ми
stone, че си се срамувал си е твой проблем. А за да разделяш личността от националната си принадлежност така драстично и да съпоставяш двете неща, (гордеейки се с едното и срамувайки се с другото), май я надценяваш тая твоя личност, защото по принцип силната личност не може да й бъде смачкано самочувствието от обстоятелствата около нея, силната личност ги променя - със самото си присъствие ако щеш.
Аз съм ужасно самовлюбен човек, но това не ми пречи да бъда националистка, друг е въпроса, че ни най-малко не се определям като такава заради това, че почитам българското. Но
както ясно казах, да не задълбаваме, не ми е това целта. Боли ме, че някой го тресе нихилистична мания и форумна параноя. Един от многото
@Keine Zone - свършиха ли се събеседниците ти в националистическия форум?
С ирония като тази, която демонстрираш в този случай обикновено говорят хора доста /дооооста/ под твоето ниво и с много по-ограничен хоризонт от твоя. Изненадана съм.
Задачка-закачка: Какво е това нещо, в което виртуално се намираме докато пишем тези неща?? (
отговор: Форум) Отговори ли си? Упс, ами и аз това си мислех ..
Аз лично не искам да подхващаме тази тема тук, защото подозирам, че ще се скараме...
Ще подхващам
каквато си искам тема. Ама наистина каквато си искам. Което, кат гледам, правят всички що-годе нормални хора по форумите. А като не искаш да се караш, ми недей бе, недей се насилва

Аз като не искам да псувам някого на сръбски, не се закачам с него, дори да ме дразни до смърт.
Който е за, да ми пише или аз ще му пиша.