Мога ли да кандидатствам пак!!!
Модератор: Boromir
- Nikolay_86
- В началото бе словото
Мога ли да кандидатствам пак!!!
1 курс философия съм, но не съм доволен от специалността.Мога ли да кандидатствам пак, но без да загубя студентските си права и в случай че се издъня на изпита да си продължа 2 курс философия.
СКЪСАХА МЕ!!!
- Nikolay_86
- В началото бе словото
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Nikolay_86
- В началото бе словото
Мога да се явя само на предварителния изпит по история, защото на редовните изпити искат дипломата като си подаваш документите.Междудругото ти беше от немската в Бургас, нали.Тая година изпита по немски беше голяма прецаквация-имах двойка като имаш предвид че на ДСД-то изкарах 93 точки като бях в немската.А на историята имах 5,5 и се набутах в тая тъпа философия(съветвам те по-добре да не я пишеш въобще).Айде успех ти пожелавам, може да се видим на някой изпит ако не успея да се прехвърля
СКЪСАХА МЕ!!!
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И си отишъл да учиш философия?!?!?!Nikolay_86 написа:А на историята имах 5,5
И аз ти желая успех!
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- Nikolay_86
- В началото бе словото
- Nikolay_86
- В началото бе словото
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Nikolay_86
- В началото бе словото
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
да, доколкото знам за самите изпити дипломата не ти я взимат, само искат да им представиш оригинала за да ти препишат оттам оценките дето влизат в балообразуването.. а от университета, както си записан, имаш право да си вземеш дипломата за някакво време (1-2 седмици мисля че) срещу подписана декларация, че ще я върнеш или те отписват и връщаш парите дето държавата е похарчила за следването ти, ала-бала.. абе по принцип може 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
бях в същата ситуация като теб миналта година затова трябва да направиш следното: подаваш молба да си изтеглиш дипломата но ще е за по-дълго време защото при евентуално повторно приемане в желана от теб специалност ще трябва пак да подаваш молба за да можеш да се запишеш. На мен ми казаха да пиша в молбата, че ще върнадипломата някъде края на август началото на септември. Ако влезеш не я връщаш ест. (освен ако не си във същия факултет но друга специалност
) но трябва да отидеш и да се подпишеш, че по собствена воля си изтеглил дипломата си. Всичко останало е както си го знаеш. бтв защо не пробваш да подадеш молба да ти изтеглят поправката по-рано, та да можеш да се прехвърлиш?
Ubi concordia, ibi victoria!