Среща на капитаните и съдията - 18.02 -20 :00ч!!!

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Среща на капитаните и съдията - 18.02 -20 :00ч!!!

Мнение от FeverNew »

Мисля, че дойде времето и за тая тема.

Нека в нея се включат само капитаните и Росен Тимчев. Ясно е, че повече тимове едва ли ще се включат, но бройката все пак не е малка - 8 отбора. Идеята е да си определите място и час на среща в някоя бирария примерно и деветимата да определите регламента. Какво включва това?

- формат на Мегатурнира - групи и елиминации, първенство всеки срещу всеки или някакви други идеи;
- правилата за един двубой - колко ще е дълго полувремето; как ще се бие тъч; колко смени могат да се правят на мач; и всички останали подробности от това естество;
- кога ще бъде теглен жребия - кой с кого и как ще играе; дати, места и часове на сблъсъците, като трябва и двата отбора (представени от капитаните) от дадена среща да са постигнали консенсус по всички спорни моменти;

Вземете предвид по-горните неща, защото според мен това е основното. На място вероятно ще изясните и някои други фактори, но аз сега за тези се сещам. Очаквам да проявите сериозност и всичко това да го изясните.

Освен това има и някои допълнителни, не чак толкова важни неща:

- кои медии ще акредитираме; ще пускаме ли камери на "кАнал 3" или ще наложим медийно ембарго?;
- колко ще струва билета за един мач или ще има свободен вход за феновете?;
- кои ще са официалните гости в ложата? мисля, че Славков задължително трябва да присъства. Преди малко ми звънна и Венци Стефанов - прездиента на "Славия", каза че както винаги ще иска играчи на свободен трансфер и ще дойде да гледа срещата;
- мажоретките? те къде са?

:D :D :D
Последно промяна от FeverNew на 15 Фев 2007, 16:17, променено общо 2 пъти.
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Ако може и аз да допълня. Моля ви, без излишен спам в темата, защото е много сериозна. Ако ще правим такъв турнир, трябва организацията да бъде на шест. Всичко трябва да се изпипа, обсъди, гласува и тн. До най-малкия детайл. Срещата е добре да бъде веднага след сесията, за да не мислим за изпити. Примерно 17-18 февруари. И не трябва да пием по време на срещата. :wink:
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
Пишете, о, братя
Курс: четвърти

Мнение от www »

DobreFF написа:Ако може и аз да допълня. Моля ви, без излишен спам в темата, защото е много сериозна. Ако ще правим такъв турнир, трябва организацията да бъде на шест. Всичко трябва да се изпипа, обсъди, гласува и тн. До най-малкия детайл. Срещата е добре да бъде веднага след сесията, за да не мислим за изпити. Примерно 17-18 февруари. И не трябва да пием по време на срещата. :wink:
Одобрявам! Аз съм за 18 февруари!Само трябва да се избере и мястото.
Капитана
В началото бе словото

Мнение от Капитана »

За мен също не представлява проблем за 18-ти.Предлагам,ако повечето от капитаните са от Студентски град да се съберем там,ако пък ли не някъде на центъра.
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

аз не съм капитан .. но може да мина .. :) пък дори и само за бирата ,а се надявам да ми дадат и картбланш да говоря от името на нашия отбор
In vino verittas
Аватар
Bludgeon
В началото бе словото

Мнение от Bludgeon »

Кои са отборите и на какъв принцип са разделени играчите ? :-)
Old enough to know better, young enough to do it anyway !
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Аз съм за! На 18 февруари в кафето на сектор В на Националния стадион чакам капитаните на отбори. Час дайте вие! 8) Бира има! :wink:
Капитана
В началото бе словото

Мнение от Капитана »

Аз пердлагам да е по-късничко някъде към късния следобяд.Какво ще кажете 18:00 и да се чакаме пред ректората и после да видим къде ше отседнем:)>?
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

18 фавруари, 18 00 часа пред Ректората! :D

Аз съм за и ще бъда там!
Аватар
SoNoR
Пишете, о, братя

Мнение от SoNoR »

аз не съм капитан .. но може да мина .. Smile пък дори и само за бирата ,а се надявам да ми дадат и картбланш да говоря от името на нашия отбор
Давам ти картбланш :lol: :lol: :lol: 'оди бе, Смешко, правим те втори капитан на нашата чета 8)
Аватар
elmo
В началото бе словото

Мнение от elmo »

Добре, на 18 февруари в 18:00ч. ще съм пред ректората. Нека силата бъде с нас... и дано няма много караници :) .
Който го може го може!
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Моля ви, нека не прибързваме. нека това не е окончателната дата за срещата. Има повече от две седмици. Все пак, бачкаме, учим, не се знае какъв ангажимент ще излезе до тогава.
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

18 фавруари, 18 00 часа пред Ректората :D
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Предлагам 20 часа!!! 18 е много рано. Аз съм на работа, предполагам и други. Нека направим компромисно решение, за да присъстват всички. Някой има ли възражения за 20 часа??
Аватар
PoLk
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от PoLk »

Aз съм съгласен. ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”