Колеги от МО,HELP!!!!

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

charlene
В началото бе словото

Колеги от МО,HELP!!!!

Мнение от charlene »

Колеги,уча 1 курс МО.Спешно ми трябват лекции по психология на междуличностните отношения и политология.Ако някой от вас има възможност и най-вече желание да ми помогне,ще бъда много благодарна и ще се реванширам подобаващо :)
Мерси предварително и успешна сесия!
Аватар
mexicana
От дъжд на вятър

Мнение от mexicana »

аз пък съм трети курс МО.спешно ми трябват лекции по международни спорове и конфликти и онези неща, които е дал да се снимат.ще съм благодарна ако някой може да помогне :D ( крайният срок е до неделя-тогава е изпитът ).
Целия свят в ръцете си имам, целият свят през очите му наднича....Ники-6.08.2007
майка на Ники-since 6.08.2007
съпруга-coming soon...
Аватар
grrr
В началото бе словото

Мнение от grrr »

аз съм 4 курс МО, лекции от 1 курс не пазя вече, сори:)

до М: аз ще ти дам материалите по Межд спорове и конфликти, нашият изпит мина в петък, но трябва да дойдеш да си ги вземеш. Ако все още не си ги намерила, пиши на лична.
almira
В началото бе словото

Мнение от almira »

грр-пратих ти лично -виж си го- моля
Аватар
mexicana
От дъжд на вятър

Мнение от mexicana »

grr, благодаря ти много, оказа се , че утре евентуално ще мога да се сдобия с лекциите :wink:
Целия свят в ръцете си имам, целият свят през очите му наднича....Ники-6.08.2007
майка на Ники-since 6.08.2007
съпруга-coming soon...
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”