'СуПер МАриО'

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
visez
Живее, за да пише

'СуПер МАриО'

Мнение от visez »

KKak да мина 1-4 нивоо там при лавата -мноооооооого е голяма пропаста :( нЯкой каза 4е с бутона за среляне- е неиска с него-не6то се опъва... хаха и не се смейте-едно време като бях млада и зелена я превъртах -сега 1во ниво о6те не мога да мина ... :(
You're one in a million
You're once in a lifetime
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

а не можеш ли да го прескочиш със засилване? май се задържаше бутона за стрелба, и като дадеш напред, се засилваш ;)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

На какво я играеш?Това нещо не съм го играл от има няма 12-13 години :)
.
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Задръж бутона за стрелбата и задръж и бутона за ходене надясно. Ще се получи едно "засилване". Точно преди ямата скочи.
П.П. Може да не влизаш в 1-4. Накрая на 1-2, вместо да влизаш в канализацията за край на нивото, се качи горе по асансьорчетата и продължи малко. Там има 3 канала, и можеш да си избереш едно от нивата: 2-1, 3-1, 4-1, като разбира се най-разумно е да избереш третото :lol:
Успех! :wink:
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

uktc написа: П.П. Може да не влизаш в 1-4. Накрая на 1-2, вместо да влизаш в канализацията за край на нивото, се качи горе по асансьорчетата и продължи малко. Там има 3 канала, и можеш да си избереш едно от нивата: 2-1, 3-1, 4-1, като разбира се най-разумно е да избереш третото :lol:
Лелеее, помня като бях трети клас и най-добрият ми приятел ме открехна за този "чийт" в 1-2 :lol: :lol:

Аз пък само веднъж или два пъти успях да стигна до 8-3, където няк'ви нинджи ме правеха на луд с шурикените. Така и не успях да я превъртя :( :lol:
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

И аз сега съм се амбицирала на супер Марио. покрай сестра ми. :D Като малка стигах до последно ниво, а сега съм на 4 свят...Ами при мен се засилва със Z...
Ама аз се чудех едно време, че на последното ниво ВИНАГИ ми свършваше времето и затова не можех да мина... :lol: :lol:
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Ехх ,Супер Марио ...това беше може би 1вата(е хайде от първите) игри дето някога съм играл...на 8-битовата си конзолка :twisted:
.
Аватар
Josif
Драскач

Мнение от Josif »

Тая игра е класика. Много съм я играл на различните телевизионни игри. :D А иначе засилката става точно както са казали няколко човека по-горе. Натиска се бутона за стрелба, едновременно и този за ходене, и преди препятствието се скача. :wink:
Silence tells me secretly Everything!
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Richard B. Riddick написа:Ехх ,Супер Марио ...това беше може би 1вата(е хайде от първите) игри дето някога съм играл...на 8-битовата си конзолка :twisted:
А някой помни ли Контра-та (не бъркайте с "Counter Strike" :lol: ) - eй тая вече я превъртах най-редовно :P
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Е как... :)
.
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Хайде като съм тръгнал да казвам чийтове...
Всъщност играта може да се превърти като се минат само 8(осем) нива.
1-1, 1-2, 4-1, 4-2, 8-1, 8-2, 8-3, 8-4.
Не знам дали знаете за прекия път на 4-2. Като почнете нивото, първо се прескачат едни пропасти, после се ходи по едни тухли и се стига до едно място с много въпросчета(тези от които се взимат стотинките). Веднага след това са асансьорчетата. Точно като ги минете, над главите ви има 3 тухли. В тази най-вляво има бобово стъбло за горния свят, откъдето може да се влезе в 6-1,7-1 и 8-1. Под тези тухли има "невидими" стълби. Скочете и ще ги уцелите. Само че по-лесно е ако сте малки, обаче пък на 8-1 е шибано ако си малък... :lol:
Последно промяна от uktc на 28 Яну 2007, 19:51, променено общо 1 път.
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

Костенурките ги въртях по 2-3 пъти на ден :toothy7: :toothy8:
Ubi concordia, ibi victoria!
Аватар
Калев
Живее, за да пише
Специалност: право
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от Калев »

Joanna_87, ама май това, което ти играеш, далеч не е класическото Марио, съдейки по шотовете, които бяха на тракера.
It's peanut butter jelly time!
Изображение
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

май се минаваше отгоре по горните камъни,за да минеш голямата пропаст.....ама не си спомням мн добре,че отдавна не съм я играла.......но сега ме подсети и май ще извадя играта :D
Изображение
Аватар
don_angelitto
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от don_angelitto »

http://www.vbox7.com/play:fa982370
Е т'ва ти е играта
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”