Мажоретен състав ?!
Модератори: ники, Methuselah
-
coolman
- Драскач
- Обратна връзка:
Мажоретен състав ?!
Вярно ли е, че съществува мажоретен състав към университета ? И ако да кога може да се наблюдава 
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Имаше идея за такъв състав, който да подкрепя футболния отбор на "Форум СУ" (този форум), но организацията пропадна. Имаше доста желаещи момичета, но едва 1-2 се отзоваха...
Това е неофициално, разбира се.
За друг мажоретен състав не съм чувал, но е вероятно и да има.
Това е неофициално, разбира се.
За друг мажоретен състав не съм чувал, но е вероятно и да има.
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Боян Биолчев
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
мани ги бе, ский колко са несериозни.. жени, кво да ги правиш 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
//
хахаха по тъпа идея няма ахха сории ама наистина глупавичко.както и да е аз смятам да говоря с тренъора по футбол да се подпомогне малко начинанието ни,да се разгласи именно с цел по голям интерес и присъствие на публика.мисля че трябва да уредим след 18.02. една среща на капитаните да се разберем като цяло за правилата не само във форума да си пишем
не е важно да си...хахахах абе бягайте от тука с тези тъпи поговорки
-
majoretki-universitet
- В началото бе словото
Мажоретки на СУ има и аз съм една от тях. По принцип участваме по разни мероприятия и нямаме нищо против да танцуваме на футболни мачове, обаче някой трябва да ни покани, да ни каже кога и къде и т.н. В момента не сме голяма група- 5,6 момичета сме, така че ако има девойки, които обичат да танцуват може да се присъединят към нас.