Събота 20 януари

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
Пишете, о, братя
Курс: четвърти

Събота 20 януари

Мнение от www »

Софийският отбор на форума на Берое си търси съперник за събота 20 януари 2007.Формат на срещата 6+1, съдия ще е Росен Тимчев.
Аватар
Пишете, о, братя
Курс: четвърти

Мнение от www »

Да разбирам ли, че на никой не му се играе в събота?
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

на мен ми се играе винаги, ама другите от отбора сигурно са заети.. или просто се пазят за неделята ;)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

опита от организираните досега мачове показва, че събота е доста неудобен ден за мач... неделя е най-добрия вариант, но може да се наложи да изчакате края на сесията
zamunda.net will never die!
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

По-принцип ние можехме и в събота....оба4е аз се напих и късно видях шибаната оферта....Кажете някои друг ден бе?Нали сте игра4и....ние искаме да играеме срещу вас....Пишете тук друг ден и 4ас за евентуален ма4 между Археологията и....Форума на Берое. 8) 8) 8) Изобщо не се съобразявайте с края на сесията....след него почват евротурнирите.Сега е момента на контрололите... 8) 8)
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”