Специалността международни отношения от няколко години насам се бореше за челното място за специалност , на която всичко й куца, но тази година определено би всички рекорди. Започна се още през октомври , когато настоящия трети курс нямахме изготвена учебна програма до към началото на ноември

яко, а

не , не се шегувам- постоянно ходехме да проверяваме, докато накрая видяхме програмата си на таблото , написана на ръка, с разни стрелкички и тиренца...но защо ли не се учудихме от немърливостта на толкова много хора, които трябваше ве4е да са я подготвили до 1ви октомври.
след това пък се оказа 4е трябва да учим предмет, който го учат 5ти курс магистрите право

-Международно частно право и то без да сме учили основи на частното право ккакто е трябвало да бъде през 2ри курс.
попитахме защо не сме имали основи на частното право във втори курс и ни отговориха- "Ми защото нямаше кой да ви преподава тогава ...май.."

яко , а?
ще приемем комплимента, че ни слагат на едно равнище със завършващи адвокати , но не можем да приемем как сега , в края на семестъра , г-жа Младжова се появвява и ни заявява , че трябва да пишем нещо като курсова работа за 1 предмет, който сме го имали без да разберем 4е сме го имали

е кажете ми това не е ли нелепо?утре може би ще ми кажат да пиша научен труд за предмет, който също сме го имали, но не сме го карали. и как можеш да пишеш по предмет, който не ти е преподаден, не си го учил и т.н.
това в СУ ли се случва или във всички унивеситети е така, за да не се срамувам 4е съм в тая специалност?