Чучулига или кукумявка?
Модератор: Плазмодий
Чучулига или кукумявка?
Спокойно-няма да избирате коя птица е по-яка или нещо такова
Моята доцентка по Бизнес етика ни каза,че хората се делят на чучулиги и кукумявки.Чучулигите обичат сутринта.Те стават рано и като цяло са по-активни и се чувстват по-добре сутрин и ранният следобед.Кукумявките обичат да спят до късно.За тях е огромно мъчение да стават рано дори и да са си легнали хипер рано предишният ден.Те са активни и се чувстват по-добре късният следобед и вечерта.Сутрин ги няма за нищо.Вие от кои сте? 
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Аз съм кукумявка отвсякъде! /ама колко добре звучи, а?!
/ Най-работоспособна съм след 16ч., уча винаги нощем и се чувствам най-отпочинала, ако съм станала към 13-14ч., независимо колко часа съм спала /примерно може да съм спала 10 часа, ама ако стана в 6, ще съм гроги, а може и да са 5, но ако са от 7 до 12- всичко ще е ОК! Да не говорим, че не мога да заспя преди 2ч., колкото и да съм уморена! 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Абсолютно! Да не говорим, че през деня има много повече неща, които да те разейват! А през нощта си знаеш, че си буден единствено, за да учиш и тва стимулира многоdormouse написа:иначе като видях принцеската какво е писала се сетих,че за изпитите и аз обичах да се готвя нощем......незнам по-добре ми беше.....през деня е гадно:)
Айде сега почвам да зубкам

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: