Специалност Туризъм
Модератор: Boromir
-
goshko
- От дъжд на вятър
Специалност Туризъм
Здравейте! Тази година ще кандидатствам в СУ за специалност Туризъм с руски ез. и география! Като гледам от предишните КСК 05/06,04/05,03/04 ... Минималните балове за влизане ми се струват много малки,съответно 24,01 ; 24,50 ; 23,00.Значи при наличие на добър начален бал(да речем 11,75) се оказва че трябва да изкарам руски 3,50 и география 3,50, някак си за СУ тези ниски оценки ми изглеждат твърде малко за такава (уж) престижна специалност! Вие,които сте решили да се пробвате в същата спец.,а пък и останалите изкажете някакво мнение по въпроса? Мислите ли че наистина е възможно това,което ви написах 
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не виждам на какво се учудваш
Първо и най-важно, ти си момче, а баловете за момчетата в почти всички специалности в СУ са си направо смешни. Второ, 3.50-то не е толкова лесно за изкарване в СУ, а и трето - туризмът е доста по-престижна специалност в университетите по черноморието и там вече балът наистина е висок!
Успех!
Успех!

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Re: Специалност Туризъм
Максималният бал за посочените КСК периоди е 30.goshko написа:Минималните балове за влизане ми се струват много малки,съответно 24,01 ; 24,50 ; 23,00
От 2006/07 е 36,географията се утроява и затова не ти излизат сметките.
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!