Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Тъй като се разпростяхме на няколко места, нека това бъде тема за всякакви глупотевини на прегрели канидатстуденти и техните съветници! Слагам началото с едно смайли:
Искам да си честитя пълнолетието(което ще дойде след 40 минути) и да призная пред себе си, че винаги ще си остана дете, без значение на колко години съм. Леле ако знаете колко ми е тъжно, че ставам на 18...
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Честито! Аз много се кефих като станах на 18, защото можех да реша да се върна в страната, а не да слушам простотиите на родителите си!
Ние мъжете винаги си оставаме деца... което е гот!
О, я стига..Ставаш на 18..какво по-прекрасно от това...
Е, вярно носиш повече отговорности, но...пък трябва да гледаш хубавата страна на нещата...
Аз като си спомням що за парти вдигнах на 18тия си рожден ден....Бях наистина щастлива, пожелавам и на тебе да бъдеш само след няколко минути
Мерси, Dance . Очертава се довечера да е много тежка вечер, не се притеснявай за това
ДарлинК, и на тебе благодаря. . Иначе не съм по-малък от теб, нещо си се объркала Вече и двамата сме на 18
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Ч.Р.Д., Uktc !!!
Пожелавам ти Здраве и Сила, Упоритост и Борбеност, за да имаш сили да отстояваш себе си и да отговаряш с усмивка на предизвикателствата на живота.
И разбира се не на последно място ти пожелавам ЛЮБОВ, която да осмисля живота ти и да те изстрелва в небесата!!!
Чшшш на дядаааа! Т'ва е тема отдушник, темата за поздравленията май беше ин моя раздел
На рожденика: ще цитирам учителката си по литература когато някой черпеше за 18:
"Моите съболезнования, вече може да ви съдят и да си лежите присъдите". Мъдра жена