moje li da mi dadete malko informaciq za fjmk?
Модератор: Boromir
- juve_girl
- В началото бе словото
- Специалност: Педагогика
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: http://emozionepersempre.blogspot.com/2 ... -post.html
moje li da mi dadete malko informaciq za fjmk?
zdraveite:}iskam ako moje nqkoi ot vas da mi razqsni kakvi izpiti trqbva da se darjat za fakulteta po jurnalistika i masovi komunikacii,taksite za semestrite,i takiva ne6tica,6te vi bada mnogo balagodarna!
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Факултет по журналистика и масовА комуникациЯ, а не масовИ комуникациИ.
Изпити : Литература
Журналистика - писмен
Журналистика - устен
Друго засега не ти трябва!
Изпити : Литература
Журналистика - писмен
Журналистика - устен
Друго засега не ти трябва!
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Привет 
наистина ли не ползвате гугъл?
http://fjmk.atspace.com/temi.html
Пробвайте като за начало с тази информация, подробна е
Поздрави и успех!
наистина ли не ползвате гугъл?
http://fjmk.atspace.com/temi.html
Пробвайте като за начало с тази информация, подробна е
Поздрави и успех!
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Аз искам да помоля за малко повече разяснения относно изпитите по журналистика. Конкретно за писмения четох стари теми, които са се падали и ми звучат доста добре, но се опасявам, че не знам какви са точно изискванията - стил, начин на изразяване и т.н.
За устния предполагам, че акцентът ще е върху ЕС, медиците ни в Либия, евентуално нещо относно президентските избори, но исках да знам дали има и не-политически въпроси, защото това, което прочетох малко ме плаши.
За устния предполагам, че акцентът ще е върху ЕС, медиците ни в Либия, евентуално нещо относно президентските избори, но исках да знам дали има и не-политически въпроси, защото това, което прочетох малко ме плаши.
Защото като палава минута
внезапно грабната от дълъг ден,
живея аз от никого нечута,
а цялото небе живее в мен.
внезапно грабната от дълъг ден,
живея аз от никого нечута,
а цялото небе живее в мен.
- TimShel_Girl
- Драскач
Абе пишеш на фантазия !!! Просто трябва да ти идва отвътреnaida написа:Аз искам да помоля за малко повече разяснения относно изпитите по журналистика. Конкретно за писмения четох стари теми, които са се падали и ми звучат доста добре, но се опасявам, че не знам какви са точно изискванията - стил, начин на изразяване и т.н.