moje li da mi dadete malko informaciq za fjmk?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
juve_girl
В началото бе словото
Специалност: Педагогика
Курс: първи

moje li da mi dadete malko informaciq za fjmk?

Мнение от juve_girl »

zdraveite:}iskam ako moje nqkoi ot vas da mi razqsni kakvi izpiti trqbva da se darjat za fakulteta po jurnalistika i masovi komunikacii,taksite za semestrite,i takiva ne6tica,6te vi bada mnogo balagodarna!
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Факултет по журналистика и масовА комуникациЯ, а не масовИ комуникациИ.
Изпити : Литература
Журналистика - писмен
Журналистика - устен
Друго засега не ти трябва!
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

Привет :)

наистина ли не ползвате гугъл?

http://fjmk.atspace.com/temi.html

Пробвайте като за начало с тази информация, подробна е

Поздрави и успех!
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
strange
В началото бе словото

Мнение от strange »

Продавам ************************
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

Съжалявам, тук не се търгува с теми!

правилата >>

Поздрави и успехи :)
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Аватар
naida
В началото бе словото

Мнение от naida »

Аз искам да помоля за малко повече разяснения относно изпитите по журналистика. Конкретно за писмения четох стари теми, които са се падали и ми звучат доста добре, но се опасявам, че не знам какви са точно изискванията - стил, начин на изразяване и т.н.
За устния предполагам, че акцентът ще е върху ЕС, медиците ни в Либия, евентуално нещо относно президентските избори, но исках да знам дали има и не-политически въпроси, защото това, което прочетох малко ме плаши.
Защото като палава минута
внезапно грабната от дълъг ден,
живея аз от никого нечута,
а цялото небе живее в мен.
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

На устния нещата ще се ориентират май кЪм пЪрвите няколко месеца след влизането ни в ЕС - коментар и анализ, медиците в Либия и евентуално за изборите за евродепутати, може би и за АЕЦ-а ако нещо вземат, че говорят често по темата, ама ще и мине времето на нея :)
Аватар
TimShel_Girl
Драскач

Мнение от TimShel_Girl »

Аз лично за устния мисля, че възможните теми са наистина ЕС, Либия, евентуално гадните досиета, изборите... Що се отнася до писмения, много се надявам да ни дадат нещо за агресията сред младите. :wink:
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
INTERFEN
Да живей словото

Мнение от INTERFEN »

naida написа:Аз искам да помоля за малко повече разяснения относно изпитите по журналистика. Конкретно за писмения четох стари теми, които са се падали и ми звучат доста добре, но се опасявам, че не знам какви са точно изискванията - стил, начин на изразяване и т.н.
За устния предполагам, че акцентът ще е върху ЕС, медиците ни в Либия, евентуално нещо относно президентските избори, но исках да знам дали има и не-политически въпроси, защото това, което прочетох малко ме плаши.
Абе пишеш на фантазия !!! Просто трябва да ти идва отвътре :D
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”