Математика и Английски

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
sm361
В началото бе словото

Математика и Английски

Мнение от sm361 »

Какво мога да кандидаствам с Математика и Английски (насочете ме предимно към икономическите специалности) и какви курсове можете да предложите(които започват около 2рия срок)?

Също така споделете вашия опит->как се подготвяхте,какви оценки получихте,каква специалност записахте....и каквото още се сетите...

Сега е ваш ред!
Lorie
Летящите Пръсти

Мнение от Lorie »

С математика и английски език може да кандидатстваш Стопанско управление и Икономика.
Препоръчвам ти да се запишеш на курсове в "Образователни технологии".
Изображение
Аватар
zvezdnata
В началото бе словото

Мнение от zvezdnata »

И аз готвя математика и английски, но честно казано нещо не ме блазнят тези 2 специалности в СУ. Някой може ли каже нещо повече за тях?
Човек може толкова колкото знае!
Аватар
sm361
В началото бе словото

Мнение от sm361 »

E, kak така само 2 специалности, не би ли трябвало да има и повече!?

А btw знае ли се вече кога са предварителните по мат и англ?!
Аватар
zvezdnata
В началото бе словото

Мнение от zvezdnata »

Колкото и чудно да е толкова са ( за съжаление)... А дати за предварителни още не съм чула, но предполагам, че едва ли ще ги кажат скоро... Даже мисля, че по АЕ няма предварителен.
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

lorie написа:.
Препоръчвам ти да се запишеш на курсове в "Образователни технологии".
О, Боже, деца, недейте да правите тази ОГРОМНА грешка и да учите в тази фирма, където и да сте в България. Имат що-годе ( визирам като добър и сериозен учител този, който ме подготвяше там по литература ) ок учители, но материалите, с които ще се сблъскате или вече сте се сблъскали са умопомрачителни. Пълни с грешки, безсмислени и/или крадени изречения(цели ГОЛЕМИ пасажи), дори съм срещала незавършени такива. Ще кажете, че е печатна грешка. Ама за тия пари, дето струват тия книжлета и едно тиренце не трябва да е сбъркано. Както и да е, вие сами си решавате, но ви съветвам или да се подготвяте сами ( разбира се, все пак с някоя друга консултация със сериозен учител ), или да си намерите наистина сносна фирма за обучение. Ако някой от Edutech 8) чете това, моля, не се обиждайте, но истината е такава и аз не съм единствената, кандидатствала миналата година, която го твърди. Факт, всички си мълчахме, но в крайна сметка нещата излязоха съвсем други. :evil:
(иначе големи благодарности на К.В.-той си знае кой е )
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
sm361
В началото бе словото

Мнение от sm361 »

В такъв случай какво мога да кандидаствам само с Английски или само с Математика?!
Аватар
zvezdnata
В началото бе словото

Мнение от zvezdnata »

ами разбира се, че можеш, но само с Английски мисля, че някаква фиология можеш само да влезеш...
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Така ли...Можеш и Психология, и Политология, и редки филологии, и Английска филология...много неща можеш.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
sm361
В началото бе словото

Мнение от sm361 »

A tam kudeto moje samo s Angliiski kakuv e 2riq baloobrazuva6t predmet ot diplomata?! A btw tezi baloobrazuva6ti,za tqh se vzimat ocenkite samo ot 12sti klas ili ot 9ti-12ti?!
Аватар
zvezdnata
В началото бе словото

Мнение от zvezdnata »

Взима се литература, но не знам дали за всички специалности, провери си в саита :) А иначе става въпрос за оценката от дипломата, а не само от 12 клас.
Аватар
Dita
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dita »

абе какво разпитвате с кой предмет какво може да се кандидатства и какви оценки от дипломите се взимат и т.н.
вижте в сайта, минали КСК и инфо за всяка специалност и с какво се кандидатства... подредено е и е написано разбираемо
:arrow:
http://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... on+bg.html
Аватар
sm361
В началото бе словото

Мнение от sm361 »

A koga principno za izpitite(i probnite)?!
Аватар
zvezdnata
В началото бе словото

Мнение от zvezdnata »

в сайта си пише, а за предврителните не знам... :P
bono
В началото бе словото

Re: Математика и Английски

Мнение от bono »

ако искаш качествена подготовка се запиши в учебен център ТАРА http://www.tarabg.com
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”