Зависимост от цигарите

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Joker
Легендарен флуудър

Зависимост от цигарите

Мнение от Joker »

:help: Имате ли я, или пушите само за кеф и не е проблем да ги откажете веднага? :dontknow:
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Мне! И направо се радвам! Да, опитвала съм, но нямам нужда от тях!
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Не. Не пуша и никога не съм. Всички около мене пушат и нямам нищо против пушачите, ако ги разграничим от дрехите им... :wink:
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

да , Жокер, много пуша. ако си пушач ще ме разбереш "одма" дето се вика :roll: преди 2 години запо4нах да пуша само , когато съм навънка с приятели на заведение . сега пуша доста - по кутия на ден от средно силните ...от навик, от нужда, от скука , от нерви най-ве4е ...веднуж ми се наложи да ги спра, това бе6е наскоро, катос е хванах за при4ината, заради която не трябва6е да пуша- се справих без особена нужда за цигарите.
всеки може да ги спре, само важното е да е убеден, 4е наистина сам си желае промяна или 4е има някаква много силна при4ина за да го направи и тя си заслужава.
много се дразня, ама наистина много, когато хората започнат с някви фасони: "тцъ, тцъ, много пушиш..." или " оф, идва ми дима в очите ...мразя да ме опушват " :evil: или да ме гледат като последния наркоман като запаля- направо ми иде- пляс два шамара защото това е нещо много лично :evil:
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
Circle Line
Постоянно присъствие
Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от Circle Line »

не, не пуша и се гордея с това :lol: :lol:
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

kokteil_molotow написа:сега пуша доста - по кутия на ден от средно силните ...от навик, от нужда, от скука , от нерви
...oт келешлък :roll:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Коктейлке,
няма да ти е много лесно в обединената Еуропа! Гледам по летищата в почти всички северно и централноевропейски държави, пушалните са най-гадните и забутани места, където като влезеш, трябва да се срамуваш от този си навик. Южна Европа все още се държи на положение, но нали знаеш..... Засега ние сме си източна и южна държава, но нещата идват и към нас. До 5-6 години ще има рязка промяна! :?
sasoh
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от sasoh »

kokteil_molotow написа:blah blah ме гледат като последния наркоман като запаля blah blah
Може не последния, ама все пак - наркоман
efegee
duh_navodneniq
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от duh_navodneniq »

Коктейлче, не че нещо обаче издишването на дим в очите е наистина много, ама МНОГО неприятно. Да не говорим, че моите се зачервяват като на вампир и буквално се разплаквам... :P
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

duh_navodneniq написа:Коктейлче, не че нещо обаче издишването на дим в очите е наистина много, ама МНОГО неприятно. Да не говорим, че моите се зачервяват като на вампир и буквално се разплаквам... :P
:evil: и язе така, снощи висях до 04 в Кривото и щеше да се разрева--всичкия народ пуши, да не горорим колко ми е приятно да ям докато наоколо се стеле зловонна димна завеса. Пушачите да си пушат, те са си избрали как да се тровят, но да не пречат на нас!

Аз не пуша и никога няма д апропуша, това е отвратителен навик, а целували ли сте човек който пуши, а вие не пушите? Бляяя...ужас!

Мръсен навик, и все пак не ми пречи, стига да не ми пушат в лицето, и на мен както на Дух очите ми сълзят от дима, и това не е превземка!

Коклото за наркоманите: никотина е доказано най-пристрастяващия наркотик.

В тази насока: заведения като Лучаното ме кефят, защото наистина има отделен салон за непушачи. Лично на мене не пречи толкова много пушенето, но определено ми е неприятно в компания с пушачи, а и както казва майка ми "познавам дали си се прибрал през ноща много лесно - ако мирише на цигари значи да :) " Баси как се пропива тая миризма :evil: :evil: :evil:
Изображение

Изображение
Аватар
peterdi
Легендарен флуудър
Специалност: ГИСК
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от peterdi »

Е как няма да попива - в петък слизам в Мистър Сандвич и се одимявам за една минута... то направо от студа ли, или от какво, имам чувството че се пушеше 3 пъти повече
НЕ НА АПАТИЯТА
Изображение
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

е разбира се, че това е нещо, което в никакъв случай не трябва да се натрапва на другите , най-малкото, защото вреди на здравето и аз винаги, когато съм с чужди хора , се съветвам с тях дали ги дразни димът, гледам той да не отива в тях , ако са близо и т.н. ...все пак и аз съм била непушач и знам какво е :wink:
аз говорех 4е се дразня, когато някой ми 4ете ефтино к конско без да е засегнат по никакъв начин :)
ина4е отказването е най-доброто решение .
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Berserker написа:Аз не пуша и никога няма д апропуша, това е отвратителен навик, а целували ли сте човек който пуши, а вие не пушите? Бляяя...ужас! :evil: :evil: :evil:
Верно е ужас, все едно се целуваш с пълен пепелник! После се чудят що ги отбягваш и дори се сърдят... :twisted:
Off: The Bers is back... :wink:
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Не съм зависима,мога да ги откажа :lol:Въпросът е,че не искам
Toto-I will remember
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Пак си помисли.... :?
Публикувай отговор