Да те скъсат на изпит...

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Колко пъти са ви късали на изпит?

Засега само един...
13
54%
Два-три някъде
6
25%
Знам ли, доста, вече не ги броя...
2
8%
Шегуваш ли се, аз не помня да съм взел/а изпит от първия път ;)...
3
13%

Общо гласове: 24

Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Да те скъсат на изпит...

Мнение от nrggirl »

Не е сигурно най-подходящия момент, сесията е още/вече далеч, ама понеже днес ме скъсаха на шофьорския, съм на такава вълна...

Не знам за вас, мен лично не ме притеснява особено да ме скъсат на изпит, особено ако имам предварителна нагласа за това, ама някои хора се травмират за цял живот, едва ли не са готови да зарежат цялото следване заради единия изпит (тук навлизаме в благата тема за доц. Русчев, проф. Стойнов, проф. Токушев и други знайни и незнайни "герои", трениращи издържливостта на нашата психика :wink:). та, казвайте вие какво мислите по въпроса... нали все пак казват, че студент без двойка не може, така че предполагам всеки (илияне, за тебе знам, че нямаш такива оценки :wink: ) ще има мнение - как го изживява, случвало ли му се е въобще и т.н. :twisted:...

п.п. не можах просто да се сдържа да пусна една анкетка... :roll: :twisted: 8)
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

ооооо, Нъ, и мен ме беше страх в началото като започнах- сега ве4е го приемам толкова леко, 4е си се у4удвам :lol: не помня на колко са ме късали, но са доста .май има само една сесия без нескъсан изпит :wink: е то не може без тръпка сега :twisted:
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Хубава анкета. :) Засега един път са ме късали.Ясно на какво. :twisted: Еми какво да ви кажа, мога много да говоря по темата, наистина на всеки му се отразява различно, много съм си мислила по въпроса... :roll: Минавала съм ту в пълна депресия ( идея да зарежа старанието в следването), ту ме избива на смях и непукизъм...Абе лудост, егаси... :? Сигурно става нормално в един момент...Но ти оказва влияние на психиката според мен - дори и да демонстрираш точно обратното, гадно е някак си...И ако е незаслужено се чувстваш ПЪЛЕН идиот, а някои са имали късмет и са се отървали без почти никакво натоварване...
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

да, и аз като ме изпокъсаха още първата година на няколко предмета и реших да престана да следвам. :roll: знаех , 4е колкото и да съм у4ила винагои ще има субективен фактор , който винаги се прояввява и не се знае дали няма да се проявява върху мен или върху някой друг. обаче продължих, за добро или лошо ... :roll:
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
RealSugar
Постоянно присъствие
Специалност: Педагогика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от RealSugar »

Късали са ме 2 пъти на един и същи изпит :lol: Не ми се промени настроението кой знае колко...яд ме беше,че за 3ти път трябва да мина материала :lol:
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Късали - май 3 пъти. Но са ме връщали "за след седмица" поне още толкова :P Всеки преподавател си има няк'ви свои виждания по въпроса с неподготвените студенти.
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

засега не са ме късали на изпит, освен на листовките :oops: , крайно време е да имам 3ка или 2ка :) очаквам с нетърпение
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
visez
Живее, за да пише

Re: Да те скъсат на изпит...

Мнение от visez »

nrggirl написа:Не е сигурно най-подходящия момент, сесията е още/вече далеч, ама понеже днес ме скъсаха на шофьорския, съм на такава вълна...

Не знам за вас, мен лично не ме притеснява особено да ме скъсат на изпит, особено ако имам предварителна нагласа за това, ама някои хора се травмират за цял живот, едва ли не са готови да зарежат цялото следване заради единия изпит (тук навлизаме в благата тема за доц. Русчев, проф. Стойнов, проф. Токушев и други знайни и незнайни "герои", трениращи издържливостта на нашата психика :wink:). та, казвайте вие какво мислите по въпроса... нали все пак казват, че студент без двойка не може, така че предполагам всеки (илияне, за тебе знам, че нямаш такива оценки :wink: ) ще има мнение - как го изживява, случвало ли му се е въобще и т.н. :twisted:...

п.п. не можах просто да се сдържа да пусна една анкетка... :roll: :twisted: 8)
хеййййй споксссс и мен ме скъсаха на изпита -а ма от 2рия път си го взех така 4е няма стра6но:))) а за късане- 6е ви кажа след 1вата ми сесия..
AILA
В началото бе словото

Мнение от AILA »

Късали са ме само по Семейно и Наследствено право. Но на поправката се справих благополучно.
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

AILA написа:Късали са ме само по Семейно и Наследствено право. Но на поправката се справих благополучно.
божеее, доживях да срещна тук колега V курс. здравей, колега! :roll: :wink:...
иначе семейното не е ли от по-лесните тая година бе, аз съм се наплашил здраво за търговското и трудовото... ама вече имам опит с "късането", няма да се шашкам :roll: :lol: 8)...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

А защо няма отговор "Никога не са ме късали"? :wink:
Не ми се е случвало на мен, но смятам, че за да те скъсат или трябва абсолютно нищо да не знаеш и да нямаш елементарна обща култура във връзка с дисциплината, или преподавателят да е силно садистичен (има и такива, чувала съм :lol: ). Тия приказки за "лошия късмет" с въпроса, личното отношение и бла-бла..........не знам, нещо им нямам вяра :?
А да- и не мога да си представя как човек може да отиде напълно неподготвен на изпит ( с изключение на някакви обективно супер екстремни ситуации, разбира се) :shock:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Толкова пъти са ме късали,че вече не ги помня :lol: Че на някои и по няколколко пъти :lol:
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Дваж са ме късали, с листовките стават триж. Абе не е приятно усещането, обикновено зверският непукизъм ме обхваща преди изпита, а не след него :P
AILA
В началото бе словото

Мнение от AILA »

nrggirl написа:божеее, доживях да срещна тук колега V курс. здравей, колега! :roll: :wink:...
иначе семейното не е ли от по-лесните тая година бе, аз съм се наплашил здраво за търговското и трудовото... ама вече имам опит с "късането", няма да се шашкам :roll: :lol: 8)...
Ами нас ни изпитваше само Методи Марков (тогава беше още асистент), тъй като на Цанка Цанкова й се наложи да отсъства продължително време. Вярно, че и аз не знаех някои неща както трябва, но и той беше безпощаден, ако се объркаш нещо. Иначе не съм вече и V курс, затова и рядко влизам в този форум :wink:
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

A защо в анкетата няма отговор и за тия,които не са ги късали(не ,че аз съм от тях де)?Това си е дискриминация. :D
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”