Програмата за Стопанско Управление с Английски е прецакана!
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Програмата за Стопанско Управление с Английски е прецакана!
Целта на темата не е да оплювам всичко и всеки, а да привлека вниманието към една тема, които с "качването" в по-горен курс ще става все по-щекутлива за всеки. Искрено се надявам за следващия семестър да е много по-добре "измислена", а за сегашния I да е просто лощо стечение на обстоятелствата
Специално за Втора Група мирише страшно (а и не само за втора). Какви са тези дупки по 1-2-3-4 часа в 3 поредни дни !?!? Да не говорим, че заема точно средата на един нормален работен ден ...
Държа да подчертая, че работя на половин работен ден и все пак е ГАДНА !
Ако целта ви е да правите живота на хората, които работят, АД - е, засега се справяте успешно с моя ! (а още първият официален учебен ден не е започнал.) Нейсе, аз ще се справя и така и с двете неща, защото поне работодателите ми са свестни хора. Но не ми се мисли, ако някои друг няма този късмет ...
Специално за Втора Група мирише страшно (а и не само за втора). Какви са тези дупки по 1-2-3-4 часа в 3 поредни дни !?!? Да не говорим, че заема точно средата на един нормален работен ден ...
Държа да подчертая, че работя на половин работен ден и все пак е ГАДНА !
Ако целта ви е да правите живота на хората, които работят, АД - е, засега се справяте успешно с моя ! (а още първият официален учебен ден не е започнал.) Нейсе, аз ще се справя и така и с двете неща, защото поне работодателите ми са свестни хора. Но не ми се мисли, ако някои друг няма този късмет ...
Old enough to know better, young enough to do it anyway !
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Има и. Всеки, който работи и/или има много отговорности, ще го усети. Занятията започват по никое време в почти всички дни.lorie написа:Само във вторник имаш 2 дупки, другите дни са си наред.
Нищо й няма на програмата на 2ра група.
Сряда и четвъртък - сътветно в 10.00 и 11.00, свъшват в 16.00 и 17.00. По 5-6 часа на ден, но точно по 3 часа в "прайм-тайм"-а и на двете евентуални половини на КОЙТО-И-ДА-Е половин-работен ден (то е ясно, че ако си на пълен, проблема си е само твой).
Към "дупките" във вторник, можеш да прибавиш спокойно и тази в понеделник. София, път, задръствания -> още минимум 1 час отиване и връщане.
Какво следва - единственият нормално подбран ден за работа е Петък, и то не по друга причина, а поради факта, че има само 1 занятие.
Ами Събота - занятие сутринта !? Аз съм от София, но със сигурност много хора не са и биха искали да видят родители/приятели откъдето са родом поне веднъж на 2 месеца. Да не говорим, че никой не е машина и 2та дена почивка са си повече от добре дошли, за да се разбиват по подобен начин.
Old enough to know better, young enough to do it anyway !
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
To това хубаво, ама не може цял живот мама и тати да ни издържат.Joker написа:Университетът се интересува от ученето, а не от работенето...Bludgeon написа:Какво следва - единственият нормално подбран ден за работа е Петък, и то не по друга причина, а поради факта, че има само 1 занятие.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Добре, някои искат да учат повече отколкото да работят, но обстоятелствата ги принуждават да вършат и двете неща едномвременно.Joker написа:Сигурно се повтарям, но животът е въпрос на приритети - за някои е ученето, за други, работата, за трети децата и т.н.
Според тях всичко се подрежда.
Предствяте ли си на работата ви да проявяват жив интерес към работата на Университета и да си променят и съобразяват режима с него?
Аз не!
Защо искате от Унверситета да го прави?
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- pliu6eno_me4e
- Драскач
- Обратна връзка:
И програмата на Социални дейности не е цвете... Утре например имам две дупки от по два часа всяка, в четвъртък съм на лекции от 7 сутринта (и за да отида на тях, трябва да стана в 5), а в петък имам дупка от 10.00 до 15.00... А в понеделник и аз започвам работа, но не ми се мисли как че съчетавам и двете неща