п.п. за най-сексапилното у жените момчетата, ако искат, да си пуснат тема, мен не ме вълнува особено
Кое е най-секси у един мъж?
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
Кое е най-секси у един мъж?
знам, че вече има подобни теми, ама нямам предвид като част от тялото, а по-скоро като поведение, жестове и т.н. напоследък си мислех по някакъв повод, че ми е много готино да наблюдавамнякое момче докато играе билярд или шофира, някакси ми е много мъжко занимание и едно такова секси изглежда, може би защото не се старае да изглежда секси... а най-обичам да наблюдавам един мъж докато спи - толкова мил и беззащитен изглежда
... е, вярно, че ако човек е влюбен, другия винаги му се струва секси, но все пак, кажете и вие - в кои ситуации най-много се кефите на "по-силния" пол
п.п. за най-сексапилното у жените момчетата, ако искат, да си пуснат тема, мен не ме вълнува особено
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
браво, ели
рулира темата
много си права, че мъжът е много секси като шофира...когато само той държи нещата в свои ръце...аз намирам за най-най-секси гласа и тембъра, начина, по който говори , по който умее да убеждава...завладяващо е
много си права, че мъжът е много секси като шофира...когато само той държи нещата в свои ръце...аз намирам за най-най-секси гласа и тембъра, начина, по който говори , по който умее да убеждава...завладяващо е
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Даа много е секси като шофира...и какъв тембър вади-като се почне "ти #ба майката,бе патко мигач немаш,ли да ти го..." или" алоуу дълтонист, у г#за ли си бъркаш ,че не виждаш ,че е червено..." и т.н. секси реплики.То наистина много секс има в тях.Или пък той как държи нещата в свой ръце-ГСМ,волан,цигара,опитвайки се в същото време да комуникира с останалите участници в движението по описания начин

Последно промяна от Richard B. Riddick на 26 Сеп 2006, 21:02, променено общо 1 път.
.
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Ето сега вече ми хареса тематаRichard B. Riddick написа:Даа много е секси като шофира...и какъв тембър вади-като се почне "ти #ба майката,бе патко мигач немаш,ли да ти го..." или" алоуу дълтонист, у г#за ли си бъркаш ,че не виждаш ,че е червено..." и т.н. секси реплики.То наистина много секс има в тях.Или пък той как държи нещата в свой ръце-ГСМ,волан,цигара,опитвайки се да комуникира с останалите участници в движението по описания начин![]()
![]()
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
като те слушам нямаш книжка май, аRichard B. Riddick написа:Даа много е секси като шофира...и какъв тембър вади-като се почне "ти #ба майката,бе патко мигач немаш,ли да ти го..." или" алоуу дълтонист, у г#за ли си бъркаш ,че не виждаш ,че е червено..." и т.н. секси реплики.То наистина много секс има в тях.Или пък той как държи нещата в свой ръце-ГСМ,волан,цигара,опитвайки се в същото време да комуникира с останалите участници в движението по описания начин![]()
![]()
Циндиле, тая тема е за да се кефят мадамите, щото те разбират от мъже, вие си пуснете тема за най-секси у жените и готово!
силниTHE_PARASITE написа:Тва е интересно.Как трябва да изглеждат тези секси ръце?Raya_Alexandra написа:Одобряваме, одобряваме![]()
Най-секси у един мъж.... ръцете
Последно промяна от nrggirl на 26 Сеп 2006, 21:04, променено общо 1 път.
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ами не знам, на 28 ще те загледам дали си секси като надигаш халба с бираpora_e_priqtel написа:И аз одобрявам - можете да продължите![]()
![]()
А не смятате ли, че мъжете изглеждат секси докато надигат халбата с бира?
иначе, мен по принцип ми харесват мъже, които излъчват увереност, оттам нататък всичко което правят и говорят, ми се струва секси, просто защото съдържа тази увереност...
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: