въпрос-посъветвайте ме за спорт,моля ви!!!

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
STRANGER-F
От дъжд на вятър

въпрос-посъветвайте ме за спорт,моля ви!!!

Мнение от STRANGER-F »

здравейте.колебаех се между няколко спорта и се оказа,4е няма добри отзиви за тях от хората,които са ги практикували.Сега не знам кой спорт да запиша,а трябва да побързам с решението си.Моля ви-ако някой е практикувал нещо-нека ми пише дали е доволен или не и в какво се състоят тренировките,какви са тренерите.Много ви благодаря от сега:):):) :cat:
За сърце,което иска-няма нищо невъзможно!!!
http://images.google.bg/images?q=tbn:aT ... angels.jpg
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

аз ходих на катерене, много ми хареса, мисля пак да ходя тая година.. треньорите са пичове като цяло, Панайотов е готин ама понякога пропуска да дойде на тренировка, Шопов пък мрънка ама е точен иначе и не прави проблеми, при Хиджов не съм ходил. хората от залата дето тренират също са свестни, ако имаш желание да се учиш от тях, винаги има кой да ти подаде ръка. абе.. мноо готин спорт, поне за мен - падам си малко по силните усещания :D
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

И аз мисля да се включа към питанията.Чух че Туризмът е голяма загуба на време,вярно ли е?
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

плуването било хубаву мисля, един колега от мойта група ходеше, не се е оплаквал :roll:

туризъм - да, ако час и половина разходка по някакви пътеки по Витоша (или в Борисовата, май и там ги водели) се приемат за загуба на време, така си е :) всеки според вкуса си
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

А за плуването въобще има ли някой който може да те научи на нещо или само те пускат да се плицикаш :roll:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Tripio написа:плуването било хубаву мисля, един колега от мойта група ходеше, не се е оплаквал :roll:

туризъм - да, ако час и половина разходка по някакви пътеки по Витоша (или в Борисовата, май и там ги водели) се приемат за загуба на време, така си е :) всеки според вкуса си
Сигурно ли е че е по час и половина-два,щото в Химическия цял ден им е Туризмът !!! :shock:
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

не е по цял ден 100%, мисля че самото "занятие" е час и половина, максимум 2, ама с пътя дотам (щото обикновено се събират в селата около витоша някъде, я Симеоново я Драгалевци) става малко повече

THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Ясно.Благодаря много за инфото !
Аватар
fan4battle
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от fan4battle »

Stark написа:А за плуването въобще има ли някой който може да те научи на нещо или само те пускат да се плицикаш :roll:
Аз като ходех, треньорката си беше супер - през цялото време ни даваше указания какво да правим, учеше много солидно, идеално за неможещи да плуват като мене! Не знам различните преподаватели как преподават, обаче.
ivka
В началото бе словото
Специалност: Информатика
Курс: трети

Мнение от ivka »

А какви са нормативите при плуването?
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

ivka написа:А какви са нормативите при плуването?
Някой във форума беше отговорил, че нормативите са относно стила, а не са за време. Просто показваш, че можеш да плуваш правилно :D

П.П. Надявам се да не съм те излъгал :D
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Шах и спортен бридж :!:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”