Мотаете ли се?

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мотаете ли се?

Мнение от kokteil_molotow »

насам-натам безцелно и отчайващо дълго :?: ...кога и защо?
аз само , когато съм тъжна се мотая из квартала за успокоение :roll:
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

Обичам да спрягам глагола "мотая се",с или без повод :lol:
House MD, 03x02: I’m as happy as a pig in poop
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

Офф, ми тва е реторичен въпрос...естествено,че се мотая...особено като имам да се подготвям за кандидат-студентски изпити се мотая напред-назад, нагоре - надолу, с повод и без,с биричка или без...от стая в стая...от урок на урок,...досаждам на другите, които учат...после те на мен и така...абе големи мотльовце сме,ей...
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

направо Смотльовци :D :D
Аватар
galichkaa
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от galichkaa »

jantex написа:Офф, ми тва е реторичен въпрос...естествено,че се мотая...особено като имам да се подготвям за кандидат-студентски изпити се мотая напред-назад, нагоре - надолу, с повод и без,с биричка или без...от стая в стая...от урок на урок,...досаждам на другите, които учат...после те на мен и така...абе големи мотльовце сме,ей...

ооо и аз така.... :D :roll:
Изображение
Emmanuel Goldstein
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Emmanuel Goldstein »

То мотаенето има много аспекти. От хаймана до задълбочени разходки, целящи да открият вътрешният ни мир и да намерим средният път. /баси т'ва аз ли го написах? май трябва да спра да пия/

Та значи за мен са характерни май всички видове мотаене, понеже съм способен докато закъснявам за влак/автобус, да се ровя из библиотеката и да се чудя какво ми се чете. Или пък да чета някой сайт.

Също много обичам да се разхождам навън. Особено миналата зима, понеже не ми беше особено хепи, след работа бродех възможно повече. Някак успокояващо действа. Да гледаш как хората щъкат насам-натам. Снежинките които бавно чертаят заклинания пред теб... Такива работи...

Но така е то: днес мотльо, утре Буда.
i know the human being and fish can coexist peacefully
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

при мен безцелното мотаене е еволюирало в най-висшата форма:
безцелно стоене на едно място, известно повече като КИБИЧЕНЕ
това за мен е основен физиологичен процес, наред с хранене, отделяне, размножаване и биропиене. процесът КИБИЧЕНЕ се характеризира с минималният разход на енергия, познат въобще в природата, с възстановяване на всички сили: физически, психически и спиритуални, при него се отделят ензими, за които в момента водещи учени доказват, че в достатъчно големи количества водят до... безсмъртие!
кибиченето може да се извършва и пред компа или с бира в ръка, но при такива случаи се изразходва повече енергия и съответно нивото на отделяне на гореспоменатите ензими рязко намалява. доказано най-подходящата поза за КИБИЧЕНЕ е: проснал се на разпънатия диван и с крака, качени на табуретката, допустими са и разговори, но само на най-елементарни теми, за предпочитане пълни простотии...
КИБИЧЕНЕТО може да се практикува максимум 16-17часа на ден и после нуждата от сън става твърде голяма, което от своя страна отново рязко намалява отделянето на ензимите. трябва да се спи поне 8 часа, евентуално да се хапне и да се вкара някоя и друга бирица и оново да се пристъпи към КИБИЧЕНЕ
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

:lol: :headbang:
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
Elektra
Живее, за да пише

Мнение от Elektra »

GaVrosH написа:при мен безцелното мотаене е еволюирало в най-висшата форма:
безцелно стоене на едно място, известно повече като КИБИЧЕНЕ
това за мен е основен физиологичен процес, наред с хранене, отделяне, размножаване и биропиене. процесът КИБИЧЕНЕ се характеризира с минималният разход на енергия, познат въобще в природата, с възстановяване на всички сили: физически, психически и спиритуални, при него се отделят ензими, за които в момента водещи учени доказват, че в достатъчно големи количества водят до... безсмъртие!
кибиченето може да се извършва и пред компа или с бира в ръка, но при такива случаи се изразходва повече енергия и съответно нивото на отделяне на гореспоменатите ензими рязко намалява. доказано най-подходящата поза за КИБИЧЕНЕ е: проснал се на разпънатия диван и с крака, качени на табуретката, допустими са и разговори, но само на най-елементарни теми, за предпочитане пълни простотии...
КИБИЧЕНЕТО може да се практикува максимум 16-17часа на ден и после нуждата от сън става твърде голяма, което от своя страна отново рязко намалява отделянето на ензимите. трябва да се спи поне 8 часа, евентуално да се хапне и да се вкара някоя и друга бирица и оново да се пристъпи към КИБИЧЕНЕ
:hello1:
Може да вървя бавно, но никога назад!
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

не мога да стоя без да правя нищо
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Не обичам да се мотая изобщо. Мързи ме да се движа, предпочитам да си лежа на дивана и да гледам телевизия. :lol:
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Винаги,върша нещото което трябва да свърша,почти винаги в последния момент :roll:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Определено не се мотая безцелно
.
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

За жалост да, спрягам глагола "мотам се"... :oops: Типично е за мен, особено напоследък, ама като нямаш какво да правиш...Иначе четсо ми се случва,когато имам дупка между лекции или упражнения, няма как, подпирам пейките в уни, което ме дразни, ама... :evil:
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

Stark написа:Винаги,върша нещото което трябва да свърша,почти винаги в последния момент :roll:
ми туу, което с времето се оказва все по-лош и лош навик... а иначе през останалото време се мотая, забавлявайки се, така де, съчетавам приятното с... приятното :wink: :lol: 8)...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”