Търся си състуденти.....

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
djadaq
В началото бе словото

Търся си състуденти.....

Мнение от djadaq »

Търся и приемам всякакви оферти за съжителство на квартира или чрез "фиктивен" на общежитие(фиктивният получава бонус премия)
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Re: Търся си състуденти.....

Мнение от ^PrincessA^ »

djadaq написа:Търся си състуденти.....
Искаш да кажеш съквартиранти може би :wink:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Josefinne
Пишете, о, братя
Специалност: право
Курс: завършил
Обратна връзка:

Re: Търся си състуденти.....

Мнение от Josefinne »

djadaq написа:Търся и приемам всякакви оферти за съжителство на квартира или чрез "фиктивен" на общежитие(фиктивният получава бонус премия)
Какви са ти изискванията относно мястото, големината на квартирата, секвартирантите, цената?
Изображение
Аватар
djadaq
В началото бе словото

изисквания....

Мнение от djadaq »

Ами общо взето квартирата да е или близо до Софийски или да има директен транспорт (пример: жк. Борово - трамвай 2 или автобус 204 ходят точно до Софийски и т.н.) ; може и да сме повече хора за да излезе по-евтино тъй като за 4ри човека в дву- или тристаен излиза по-евтино отколкото двама в едностаен.. и т.н. ; нямам претенции към пола на съквартирантите .Аз лично съм момче 1ви курс география , на 21 год. от Сливен, слушам предимно електронна музика ,но също и джаз,ретро, бг музика ...абе прилична работа...не пуша много в домашни условия и обичам чат-пат да ми е чисто... прецени сам/а! :)
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”