Korn vs. Slipknot
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Korn vs. Slipknot
Slipknot
Използвайте темата и като място за обсъждане на творчеството на двете групи... и на стила като цяло.
Използвайте темата и като място за обсъждане на творчеството на двете групи... и на стила като цяло.
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Korn...
Аз лично си ги харесвам и двете,но...Просто разликата в класите на 2те групи е доста голяма.
Корн са групата с най-голям пронос за осъвременяването на звученето на метъла като цяло.Просто ако ги нямаше КоЯн нямаше да ги има и Слипнот,а пък и последните показаха ,че не мога да изкарат 3 поредни качествени албума
.Последния си е пълен провал 
Аз лично си ги харесвам и двете,но...Просто разликата в класите на 2те групи е доста голяма.
Корн са групата с най-голям пронос за осъвременяването на звученето на метъла като цяло.Просто ако ги нямаше КоЯн нямаше да ги има и Слипнот,а пък и последните показаха ,че не мога да изкарат 3 поредни качествени албума
.
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Корн са ми лигави някви... И не могат да свирят
А Слипнот определено не копират Корн. Имат си свой стил и звучене, текстовете им са много по-добри и като цяло визията им ми допада повече... ВОЛФ рулз!

А последният им албум (за Сюблиминъл Върсис говорим, нали?) не е слаб, просто песните са по-подходящи за албум на Stone Sour
А Слипнот определено не копират Корн. Имат си свой стил и звучене, текстовете им са много по-добри и като цяло визията им ми допада повече... ВОЛФ рулз!
А последният им албум (за Сюблиминъл Върсис говорим, нали?) не е слаб, просто песните са по-подходящи за албум на Stone Sour
Последно промяна от Циндил-Пиндил на 21 Сеп 2006, 14:25, променено общо 1 път.
- mecho
- Постоянно присъствие
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
От двете бих избрал КоЯn, но Deftones повече ме кефят.
http://jorik.blog.bg/
...............................
...............................
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Дефтоунс също стават,макар ,че никога не съм ги слушал "сериозно"...Но по-си ме кефят Дж.Дейвис и компания...
Корн не са лигави...а и свирят доста по-добре от Слипнот
А м/у другото през юни когато Дейвис влезе в болница на Даунлоуд фестивала в Англия Кори Тейлър изпя 2 от песните на Корн(Фрик он а лиш...и другата не си спомням) заедно с останалите от групата
Корн не са лигави...а и свирят доста по-добре от Слипнот
А м/у другото през юни когато Дейвис влезе в болница на Даунлоуд фестивала в Англия Кори Тейлър изпя 2 от песните на Корн(Фрик он а лиш...и другата не си спомням) заедно с останалите от групата
.
И аз съм за Korn - чисто визуално са ми по-симпатични
Като звучене също са ми някакси по-нормални, да не говорим за текст - Slipknot много депресия вкарват в lyrics-а. Освен това и аз съм чувала теорията, че те са създателите на т.нар. нео-метал ала бала,ама не съм толкова наясно с видовете стилове, може и да греша 
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Баш нео са си и двете групи...То всъщност всеки си разбира различни неща под този стил,но...както знаем нео(ню) означва нов.От там идва и определението за този стил 
а що се отнася до това какво вкарват Корн и Слипнот в звученето си,бих казал ,че КоЯн са по-депресарските,а Слипнот по-агресивните ,а не обратното
.И да Корн са доста по мелодични,докато това което е наистина качественото от Слипнот звучи доста по-насечено и бързо.Това което вкараха в новия си Вол3 беше трагично.Новия Стоун Соур звучи 10пъти по-добре 
а що се отнася до това какво вкарват Корн и Слипнот в звученето си,бих казал ,че КоЯн са по-депресарските,а Слипнот по-агресивните ,а не обратното
.
- hazel
- Стенограф
- Специалност: МО
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
На 1 мнение съм с Мечо, само да допълня, че към Дефтоунс прибавям и тухния български еквивалент - Сепуко 6.mecho написа:От двете бих избрал КоЯn, но Deftones повече ме кефят.
Последно промяна от hazel на 21 Сеп 2006, 15:47, променено общо 1 път.

- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър