Интернет..

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Интернет..

Мнение от ugly_girl »

Много ми се спи и най-вероятно затова не намерих другаде тема,в която да си задам въпроса,та съжалвам ако се повтарям..
Някой може ли да ми каже дали в блок 41б има интернет?Не ме интересуват цени,доставчици,а просто да знам като си занеса компютъура дали като се обадя на съответната фирма и ще имам нет или блокът е изолиран от такива ексри...
Питах в сайта на СБО,но там не можах да получа конкретен отговор,затова се надявам някой запознат да ми помогне...
:wink:
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
Райков
От дъжд на вятър
Специалност: Политология, СУ "СВ. Климент Охридски"
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Райков »

Тук в София е пълно с някакви ЛАН доставчици, така че срещу 20тина лева без Интернет няма да те оставят хората :wink:
Аватар
galichkaa
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от galichkaa »

така е
Изображение
Аватар
icaci
Да живей словото
Обратна връзка:

Re: Интернет..

Мнение от icaci »

ugly_girl написа:Много ми се спи и най-вероятно затова не намерих другаде тема,в която да си задам въпроса,та съжалвам ако се повтарям..
Някой може ли да ми каже дали в блок 41б има интернет?Не ме интересуват цени,доставчици,а просто да знам като си занеса компютъура дали като се обадя на съответната фирма и ще имам нет или блокът е изолиран от такива ексри...
Питах в сайта на СБО,но там не можах да получа конкретен отговор,затова се надявам някой запознат да ми помогне...
:wink:
Не е изолиран. В 41Б има студентска мрежа, къде поддържана, къде не, от едно сдружение с нестопанска цел. През неговата мрежа има достъп до 2 или 3 доставчика. Отделно една друга фирма ще започва паралелно окабеляване, неизвестно кога.
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.
Аватар
SpiritSun
В началото бе словото

Мнение от SpiritSun »

нз кажете кое е по-добре защтото чух че се режели кабели на мегалан което се надявам да е грозен слух :twisted:
kono hana moeyuku
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”