Колеги от славянска филология-тук!

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

zari4ka
В началото бе словото

Колеги от славянска филология-тук!

Мнение от zari4ka »

Колеги от славянска филология,тук ли сте :) гледам,че се обсъждат теми за срещи от другите филологии,ние няма ли да си организираме нещо преди 2ри октомври?
Аватар
Gig
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Gig »

Мда, добре би било да се видим преди 2-ри. Ама май нещо ги няма славянските филолози във форума....
Най-добрият начин да развалиш чудото е да се питаш, защо го има.
Аватар
maria_diulgerova
В началото бе словото

Мнение от maria_diulgerova »

и аз ще уча славянска филология :D !и съм от плевен.ще съм в софия 2-3 дена преди втори и съм навита да се запозная с някой от специалността.вие от къде сте?какви езици искате да учите?
I`m tired of being what you want me to be
_AkAsHa_
В началото бе словото

Мнение от _AkAsHa_ »

хайде де,само казвате час и място за да се поразгледаме преди 2-ри:)
zari4ka
В началото бе словото

Мнение от zari4ka »

Супеер,най-накрая колеги :D вие това ли искахте да учите?аз мисля,че специалността ни е страхотна,дано да си допаднеме като характери и да сме сплотен колектив :!: аз съм от софия,искам да уча чешки,а вие?
Аватар
Gig
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Gig »

Аз сам от Шумен, понякога от Варна :) Надавам се на полски, но какъвто и да е, все ще съм доволна :wink:
Най-добрият начин да развалиш чудото е да се питаш, защо го има.
zari4ka
В началото бе словото

Мнение от zari4ka »

а знаете ли колко ще сме заети през седмицата,мен много ме наплашиха,че е една от най-тежките специалности :( трябва да имаме време и за купони,ааа ма ха! :)
Аватар
sims
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от sims »

охо колежки, здравейте;) И аз съм славянски филолог, но какъв - ще видим;) Лошото е че не съм класиран за общежитие и май ще търсим квартира ся..! Ще е хубаво да направим среща преди 2ри - да се видим, поопознаем и т.н. ! А и трябва да намираме доста време за купони! Не може само учене нали? ;) Айде до скоро .. сее иа;)
Аватар
maria_diulgerova
В началото бе словото

zari4ka написа:Супеер,най-накрая колеги :D вие това ли искахте да учите?аз мисля,че специалността ни е страхотна,дано да си допаднеме като характери и да сме сплотен колектив :!: аз съм от софия,искам да уча чешки,а вие?
да,на мен славянската ми беше първото желание.и аз искам да уча чешки :D .днес разбрах ,4е са ме приели на общежитие....ще ходя в софия на 18 ,така че ,ако някой от вас е навит,може да се срещнем тогава.предлагам пред ректората ,защото не се оправям много много в софия..
Аватар
maria_diulgerova
В началото бе словото

а аз като кажа на някого,че ще уча славянска филология и ми отговарят:''Ооооо ,трудничко ще ти е.'' Хммм,аз пък не мисля така...всеки както си го направи!
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

Славянската филология е много трудна и хубава специалност, дано повечето останете след първи курс :wink:
Аватар
maria_diulgerova
В началото бе словото

inaccessibility написа:Славянската филология е много трудна и хубава специалност, дано повечето останете след първи курс :wink:
ти защо мислиш така?стига сте ме плашили деее! :lol: аз с такова желание се записах...
zari4ka
В началото бе словото

Мнение от zari4ka »

че ще е трудно,трудно ще е,но пък трябва да се опитаме да си го направим и весело,иначе лошо :wink: относно срещата,на 18 няма да съм в София,но ако искате да организираме нещо за края на месеца,примерно 30,31...?само кажете :) а какви мислите,че са перспективите за нашата специалност,защото по този въпрос чувам крайно противиречиви мнения :roll: вие с какво искате да се занимавате?
Аватар
maria_diulgerova
В началото бе словото

аз искам да стана стюардеса :lol: но не съм мислила сериозно с какво искам да се занимавам след като завърша.според мен ако имаш желание и ако си пробивен и упорит,винаги ще можеш да постигнеш това,което искаш.
zari4ka
В началото бе словото

Мнение от zari4ka »

знаете ли кога точно се събираме на 2ри,в колко и в коя зала?предполагам,че ще ни събират заедно с бг филология и ще е каша...
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”