темата е сериозна, и ми хрумна като гледам днес как разни хора по форума се заяждат за щяло и нещяло - подписи, регистрации, на кой аватарът бил по-хубав, на кой ранга, и какво ли още не...
всъщност по-сериозния повод е, че онзи ден бяхме на купон с един приятел и някакви тъпаци тръгнаха да му налитат на бой, защото нещо се заяде с единия, който извика разни квартални типове и така... за малко да стане голяма простотия...
не знам, моя приятел твърди, че е нормално момчетата да се правят на интересни на купони, особено в квартала, но за мен това не е нормално, сбиванията просто защото някой не е от махалата, селото, града, не ми се струват нормални... как може щш да разбиеш на някого главата просто защото не ти харесва физиономията му... в случая, вярвайте ми, бях там, нямаше сериозен повод или обида, не че те биха оправдали боя... тъпо е, едва ли не само присъствието на момиче ги спря четирима души да се нахвърлят на един...
не знам, може би защото за пръв път ставам свидетел на сбиване, съм впечатлена... вие какво мислите, нормално ли е това?!? интересно ми е най-вече момчетата какво мислят...
п.п. въпросът ми е съвсем сериозен, макар че го задавам по никое време