Обменихме общи идеи с модератора на форум СПОРТ на УНСС. Решихме, че е много добра идея да организираме обща спортна среща. Примерно един футболен мач, а за момичетата може баскетбол или нещо подобно. Аз лично много ще се радвам, ако се организира футболна среща. http://forum.unwe.acad.bg/viewforum.php?f=20
Предлагам да сформираме състави от по 6-7 човека и да играем на терените на Спортна София. Ако пък се намерят повече хора могат да се сформират и два мача с различни състави. Тъкмо ще е по-интересно. От УНСС подкрепиха идеята. Вие какво мислите? Искате ли да им покажем какво означава АЛМА МАТЕР?
Последно промяна от DobreFF на 07 Окт 2006, 17:06, променено общо 3 пъти.
Предлагам да си направим и екипи. За целта ще трябва да съберем по 10-тина лева. Аз ще проуча офертите и ще изберем най-подходящата. Мисля да е нещо опростено. Тениска, ще решим какъв цвят с надпис Форум СУ и номер на гърба. Навити има ли?
DobreFF написа:Предлагам да си направим и екипи. За целта ще трябва да съберем по 10-тина лева. Аз ще проуча офертите и ще изберем най-подходящата. Мисля да е нещо опростено. Тениска, ще решим какъв цвят с надпис Форум СУ и номер на гърба. Навити има ли?
Знаеш ли от колко време чакам някой като теб.Аз съм навит за това предложение.Ти каква специалност си?
"The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams"
Хора аз съм много навит да прегазим УНСС - за тва живея Ако се сформира някакъв отбор по баскетбол бройте ме и мен Кажете само каде и кога и съм на линия СУ Rulzzzzzzzzzzzzz
не ме интересува кой е противникът, за футбол винаги съм навит така че ме бройте и мен, само да не е другата седмица щото няма да съм в София
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента. http://avatek.bg
Естествено, че ако се организира такава среща тя ще е октомври месец. Умишлено помолих модератора да пусне предварително темата, за да видим дали има желаещи и т.н.
Хайде стягайте си редиците ...
измислете и нещо за жените трябва да ги отупаме и по двата параграфа
само да не е баскетбол......... може волейче (все пак 3год бях разпределител към раковски софия)
Ой Аз съм навит да мачкам. Ама не съм невероятен футболист - средна работа, мои се каже че съм добър вратар/защита. Иначе идеата за екип е ултра кул. Дори след туй ше се кефя за тениска с надпис СУ Форум и номерче . Червено да ти кажа DobreFF не ми оди... Без никви отборни помисли.