културология - чужд език?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Andie
В началото бе словото

културология - чужд език?

Мнение от Andie »

Накой има ли информация дали има нива на чуждите езици и как ще ни определят кой за къде е! Входни тестове ли ще има? И още нещо...вие кой език писахте? При мен се получи много изнервящо и дълго записване и мисля, че даже във формуляра не записах какъв искам да ми е езика :roll: , а жената, която ме записа дори не погледна какво ми е непопълнено :!: , а и аз си забравих...Какво става сега? Това проблем ли ще ми е?
Аватар
sudoku_girl
В началото бе словото

Мнение от sudoku_girl »

Е, най- накрая колега. Толкоз време търсих някой. При мене при записването стана същото, но после пак отидох за да получа нужната ми информация. И така:не е никакъв проблем,че няма записан език на формуляра-като наближи началото на семестъра отиваш зад Плиска, вървиш надолу и стигаш сгради на БАН, трябва ти №1(ето точния адрес София 1113 бул. “Цариградско шосе” No 125, бл. І, ет. ІV). Там търсиш Дочка Димитрова, секретар, каб. 404 и записваш език. Специалността ще се изучава в сградите на БАН( гореспоменатия адрес). За езиците мисля, че всички почват от първо ниво.Все пак разгледай:
http://kult.uni-sofia.bg/bac/bac_13.html
За връзка:
Катедра Библиотекознание, научна информация и културна политика
Приемно време:
всеки делничен ден
от 10.00 до 12.00 часа
от 14.00 до 16.00 часа
тел. 971 10 02-12/401,
e-mail: dotchka@ sclg.uni-sofia.bg
Дано да съм била полезна. А да, дай да се запознаем: аз се казвам Мария, софиянче съм :wink:
Където човекът се смее,
там дяволът губи силата си
Andie
В началото бе словото

Мнение от Andie »

ooo, много ти блатодаря за информацията :D
Аз съм Миряна, също софианче :wink: приятно ми е, а ти какъв език си писала? Ми аз обаче не знам дали има логика да се започва от началото - примерно по английски, защото ще е смешно човек, кандидатствал въпросната специалност с английйски, да започва отначало...
Аватар
sudoku_girl
В началото бе словото

Мнение от sudoku_girl »

Здравей, Миряна и на мен ми е много, много приятно да се запознаем
:D И аз не съм писала език, бях ужасно шашната след 4 часово чакане на опашката за записване. Няма логика да се започва отначало, но май е така. Прегледай учебните планове. И аз знам английски така че ще запиша немски. 8)А между другото от кой квартал си: аз съм от Изток, така че лекциите ще са ми под носа :lol:
Където човекът се смее,
Andie
В началото бе словото

Мнение от Andie »

Ми аз и немски поназнайвам...не знам, чудя се още, но май ще е испански. От програмите за езиците обаче ми се отваря само за английски :? все едно, има още малко време за размисъл, въпросът е, че пропускът ми не е фатален. Още веднъж благодаря :D На теб културологията кое желание ти беше и с какво влезе?
Аватар
sudoku_girl
В началото бе словото

Мнение от sudoku_girl »

Беше ми трето желание след МО и публична администрация, ама много се радвам че влязох точно това. Кандидатствах с история и английски, но по английски се представих плачевно, въпреки че знам езика прилично. Спаси ме историята където изкарах висока оценка. Как ти се видя изпита по английски :?: Мен ме затрудни диктовката (от която чух половината, защото четящия си мърмореше под носа :evil: )
Където човекът се смее,
Andie
В началото бе словото

Мнение от Andie »

Ох, ми не знам да ти кажа...стори ми се объркващ. Имаше някои много лесни, други адски подвеждащи и такива, на които висях доста дълго, но като цяло съм разочарована и от изпита и от резултата си. Но както и да е - за диктовката не знам - при мен този, който четеше си беше супер, но аз пак имах грешки там. Мен ме вкара литературата :D за добро или лошо. Културологията ми беше второ желание след психологията...
Аватар
sudoku_girl
В началото бе словото

Мнение от sudoku_girl »

И какво писа Далчев или есето :?: Имаш ли някаква по точна информация за започването на учебната година-на мен ми казаха "Ми ела си земи книжката на 2.10" И после какво ще правим, отиваме си на Плиска ли ?Объркана работа :?
Където човекът се смее,
Andie
В началото бе словото

Мнение от Andie »

Върху Далчев писах и бях една от малкото доволни в залата :) Ами и на мен ми казаха същото плюс това да проверя в Ректората към края на септември, защото щяло да има списъци кой къде да ходи - някакво разпределение по факултети предполагам...а те всичките ни лекции ли ще са на Плиска? :?
Аватар
sudoku_girl
В началото бе словото

Мнение от sudoku_girl »

Да, така ми казаха. От Философския Факултет в сградата на Ректората се изучавали само психология и философия, всички други били на Плиска. И аз бях много учудена :shock:
Където човекът се смее,
Andie
В началото бе словото

Мнение от Andie »

Хммм, ясно, значи ще трябва да си се таралянкам с рейсовете, ама няма как :) Ами до скоро тогава - ще се и видим :) приятно доизкарване на лятото и ако има някаква нова информация ще у споделяме и тук.
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Аз пък знам,че само философита се изучава в Реткората,но пък ако и психото е там,о парк мой роден дом :lol:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Andie
В началото бе словото

Мнение от Andie »

Stark, блазе ти и за психото, и за Ректората, ако ще си там :D Успех! На мен психото си ми беше мечта, ама не стана...
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Andie написа:Stark, блазе ти и за психото, и за Ректората, ако ще си там :D Успех! На мен психото си ми беше мечта, ама не стана...
Данкешон,а за теб още не е късно :wink:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”