ИС - 1-ви курс
Модератори: Methuselah, thegirl
-
ral4uuu
- В началото бе словото
ИС - 1-ви курс
Здравейте!приета съм информационни системи и питам дали ще ми трябва комютър през 1-ви курс?ако някой знае моля да ми отговори!благодаря предварително! 
Песимизмът води до слабост,оптимизмът до сила!
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Re: ИС - 1-ви курс
Ами ИС е нова пециалност и никой не може да ти каже, но предпоалгам че за всички Комп. специалности ще ни трябва (аз съм приет Информатика тази година).ral4uuu написа:Здравейте!приета съм информационни системи и питам дали ще ми трябва комютър през 1-ви курс?ако някой знае моля да ми отговори!благодаря предварително!
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
не е задължително, във ФМИ има компютърни кабинети и клуб, там можете да си цъкате ако ви трябва.. ама по някои предмети може да ви карат да правите проекти, т.е. ако си нямате компче вкъщи, тва значи допълнително време прекарано в залите на факултета. но от техническа гледна точка - няма проблем
бтв тва че специалността е нова, не значи че се учи нещо много по-различно. 1ви и 2ри курс си учим кажи-речи основни глупости, математики, програмиране, алгоритми.. базата е една и съща
бтв тва че специалността е нова, не значи че се учи нещо много по-различно. 1ви и 2ри курс си учим кажи-речи основни глупости, математики, програмиране, алгоритми.. базата е една и съща
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg