искам да питам всички , които имат информация освен берсеркер -по принцип кога са стажовете на специалност международни отношения , трябва ли да ходя до секретарката за някакви работи освен да ми се навика(спестете ми ходенето
Стаж-международни отношения
Модератор: MidwinterSun
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
Стаж-международни отношения
това ми е първият и смислен пост, така че моля да ми помогнете
искам да питам всички , които имат информация освен берсеркер -по принцип кога са стажовете на специалност международни отношения , трябва ли да ходя до секретарката за някакви работи освен да ми се навика(спестете ми ходенето
) и СТАЖУВАНЕ В КАКВИ ОРГАНИЗАЦИИ се води стаж????всичко е много неясно, а ясно е , че без стаж не може.мерси !
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- GFear
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
хахаха...38 човека видяли темата и никой няма представа за тези стажове, чшшш, тихо, не е хубаво да се разпространява такава важна,конфиденциална информация
иначе по темата: Това, което обикновено искат е академична справка, евентуално препоръчително писмо( ако имаш), автобиография и едно рамо от някой, който работи или по някакъв начин е свързан с желаната от теб институция
. Това последното обиковено се оказва най-важното. Доколкото знам в клубовете, там Дипломатически и тоя на ООН им изпращат някакви "оферти" за стажове, ама аз не съм запознат изцяло, защото не членувам в тях. Иначе разните си неправителствени организации помагат, но съм почти 100% сигурен, че не ги считат за стаж. Но пък в ЦВ-то стоят добре 
иначе по темата: Това, което обикновено искат е академична справка, евентуално препоръчително писмо( ако имаш), автобиография и едно рамо от някой, който работи или по някакъв начин е свързан с желаната от теб институция
Всичко е позволено! Важното е да не те хванат.
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
така си и мислехразните си неправителствени организации помагат, но съм почти 100% сигурен, че не ги считат за стаж. Но пък в ЦВ-то стоят добре Very Happy
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!