ПРЕХВЪРЛЯНЕ ОТ ЗАДОЧНА В РЕДОВНА ФОРМА НА ОБУЧЕНИЕ

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
dejavu
В началото бе словото
Обратна връзка:

ПРЕХВЪРЛЯНЕ ОТ ЗАДОЧНА В РЕДОВНА ФОРМА НА ОБУЧЕНИЕ

Мнение от dejavu »

Може ли някои да ми каже кога най-рано мога да се прехвърля от задочна в редовна форма на обучение? :?: Специалността ми е право. Възможно ли е това да се случи още след първия семестър? И още нещо... Препоръчаха ми да посещавам упражненията на т.нар. "редовници". Мислите ли,че е добра идея? :? Чували ли сте за подобни случаи? Моля,ако знаете нещо по въпроса,пишете. :roll:
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Можеш да се прехвърлиш най-рано след завършена първа година. :( А за упражненията на редовниците, мен ако питаш, няма никакъв смисъл, не са ми били кой знае колко полезни за изпитите, но ако ти е интерсно - няма пречки...
HTMU>SU
В началото бе словото

Мнение от HTMU>SU »

got написа:Можеш да се прехвърлиш най-рано след завършена първа година. :( А за упражненията на редовниците, мен ако питаш, няма никакъв смисъл, не са ми били кой знае колко полезни за изпитите, но ако ти е интерсно - няма пречки...
а ти всъщност си се прехвърлил от задочно в редовно, така ли ?
Изображение
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Не, прехвърлих се от друга специалност, но по принцип откъдето и да се прехвърлиш е така, дали от 1 специалност в друга, или от редовно в задочно - все тая... :)
Tedka
В началото бе словото

Мнение от Tedka »

Лошо :cry: И на мен ми се иска да се прехвърля редовно след първия семестър. Аз също съм право задочно
Аватар
dejavu
В началото бе словото
Обратна връзка:

missy

Мнение от dejavu »

No 6te trqbva da si 4akame cqaaala god :( I vse pak hubavoto e, 4e ako eventualno uspeem da se prehvyrlim, ne gubim godina :D Taka 4e....bodro napred :wink:
Tedka
В началото бе словото

Мнение от Tedka »

Da,za sujalenie shte chakame,no nishto ne gybim ;]Moje i da se ylychim gotina grypa i shte e N1 :D
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”