Мнението ви за форума
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Мнението ви за форума
Интересно ми е да видя какво мислите вие и по-специално по-старите потребители отпреди най-малко година - как е форумът сега? Как е бил преди и към добро или към лошо се е променило?
Според мен форумът е зле. Не знам защо, но преди не беше така. Беше доста по-смислено и забавно (лично впечатление).
Сега... сега форумът блика от теми от рода на "Бръснахте ли си гъзЪ днес?" и "Какво казах уригвайки се?" и "Какво си мислиш докато си режеш ноктите?" и какво ли още не...Сега във форума някакви хора се правят на "шефчета", на "капитани", на "модове" и на дръж ми шапката...Сега във форума се водят арогантни дискусии за това какво да се смени и какво да се не-направи...
Това е личното ми мнение на обикновен форумец не-маниак и не-модератор и не-ветеран...
А вие как мислите?
Според мен форумът е зле. Не знам защо, но преди не беше така. Беше доста по-смислено и забавно (лично впечатление).
Сега... сега форумът блика от теми от рода на "Бръснахте ли си гъзЪ днес?" и "Какво казах уригвайки се?" и "Какво си мислиш докато си режеш ноктите?" и какво ли още не...Сега във форума някакви хора се правят на "шефчета", на "капитани", на "модове" и на дръж ми шапката...Сега във форума се водят арогантни дискусии за това какво да се смени и какво да се не-направи...
Това е личното ми мнение на обикновен форумец не-маниак и не-модератор и не-ветеран...
А вие как мислите?
-
levi nathan
- От дъжд на вятър
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Форумът абсолютно изпростя.Понякога влизам да прочета нещо
ново, а всичко написаное е в темите "колко см ви е", "ЧПМ", 'ЧНТ"
и т.н. и т.н.Тук не се говори нищо сериозно, само простотии.
И простотията писва.
Аз съм съгласен от тези 3000 мнения да ми бъдат изтрити повечето
и да останат 50-60 горе-долу сериозни.Щото не ми пука каква е
цифрата под аватара.Ама това не само на мен.На всички да се направи,
та да се очисти форума.Цели теми са за триене.
ново, а всичко написаное е в темите "колко см ви е", "ЧПМ", 'ЧНТ"
и т.н. и т.н.Тук не се говори нищо сериозно, само простотии.
И простотията писва.
Аз съм съгласен от тези 3000 мнения да ми бъдат изтрити повечето
и да останат 50-60 горе-долу сериозни.Щото не ми пука каква е
цифрата под аватара.Ама това не само на мен.На всички да се направи,
та да се очисти форума.Цели теми са за триене.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
аз се присъединявам към Паган и Пимболи.
Винте, тия теми който споменаваш си ги има от началото, доколкото ми е разказвано от 'ветераните' - форумът се е оживил в миналото именно защото Циндила и Мъшрумхед (Ридик) са писали какво ли не, и сума ти хора са коментирали и т.н. ако са ти тъпи темите не ги 4ети
важното е че не замира форума
не може форумът да е 100% академични разработки, не може и да е 100% флуд, има за всеки по нещо и това му е чара.
Друг е въпросът че някой теми са прекалееено тъпи...
но ако се пише в тях - значи на някой му харесват!
Ако темите са само "от кога започва зимната сесия" не би ли ти бил малко тъп?
Според мен форума се влоши след юни месец, след едни изпълнения... отогава ве4е не е същия, иначе си беше супер.
п.с. интересно ми е кой се прави на шеф и капитан
илиян вече не пише 
Винте, тия теми който споменаваш си ги има от началото, доколкото ми е разказвано от 'ветераните' - форумът се е оживил в миналото именно защото Циндила и Мъшрумхед (Ридик) са писали какво ли не, и сума ти хора са коментирали и т.н. ако са ти тъпи темите не ги 4ети
не може форумът да е 100% академични разработки, не може и да е 100% флуд, има за всеки по нещо и това му е чара.
Друг е въпросът че някой теми са прекалееено тъпи...
но ако се пише в тях - значи на някой му харесват!
Ако темите са само "от кога започва зимната сесия" не би ли ти бил малко тъп?
Според мен форума се влоши след юни месец, след едни изпълнения... отогава ве4е не е същия, иначе си беше супер.
п.с. интересно ми е кой се прави на шеф и капитан
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
MZ4
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
И преди си беше такъв,аз лично не бях писала година,но като влязох сега си беше същият
Че има големи глупости,има,но една простотия стига да е направена качествено си заслужава(според мен де). Нещата,който не ми харесват просто не ги чета,а и ,Vintersorg, не уточняваш,аджеба,ти какво разбираш под качествен форум

"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
Сега се сетих нещо, което мен ме дразнеше последните месеци - в раздела за кандидатстването непрекъснато се бълваше излишна и досадна информация и доста често пълни глупости. А пък трябваше да изчитам всичко по темите, които ме интересуваха, за да отсея нещо важно. Това ме дразни много повече, отколкото идиотските теми - когато нещо сериозно се обърне на общи приказки 
п.п. Все пак форумът си ми харесва, макар да не пиша редовно
п.п. Все пак форумът си ми харесва, макар да не пиша редовно
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Друг го каза това за "шефовете", не РидикCrematory написа:Именно. А където се съберат много хора, има от всичко. Кой се е правил на шеф? Ако съм аз - кажи ми да си поправя поведението, а ако е някой друг - пиши ми на лично да разбера за какво става въпрос.Richard B. Riddick написа:Ми има повече хора...