свободни места=четвърто класиране???

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
milora
В началото бе словото
Обратна връзка:

свободни места=четвърто класиране???

Мнение от milora »

Хора, интересува ме дали останалите за останалите свободни места в СУ се прави четвърто класиране?!Ако да - кога и как става записването и какъв въобще е принципът?!Интересува ме,защото разбрах , че има спецялности с незапълени бройки и след третото класиране??!Плс , някой да ми отговори ... :?
CADA V EZ QUE ESTOY SIN TI,
El atardecer más bello duele,
Cada lágrima por ti, apaga el sol
CADA VEZ QUE ESTOY SIN TI
La razón de mi universo muere...
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

не......няма да има,защото в наредбата пише,че тези незаети места след 3-то ще се запазват за магисратура
Изображение
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=3706

ето и подобна темичка :wink:
Изображение
Аватар
milora
В началото бе словото
Обратна връзка:

еххх

Мнение от milora »

мдам ..мерси все пак !!! :?
Аватар
LULLABY
В началото бе словото

Мнение от LULLABY »

Milora, поразпитай намясто и така. Ти всъщност за какви незяети места знаеш?
А Дядо Коледа съществува (бил е жив човек Saint Nicolas, а в днешно време като метафора на митологемата за труда и жетвата! Един вид за добрите деца ще има подаръци, а също и на доброто и любовта в света въобще).
Истинска любов не можеш да докажеш, че няма! Има и винаги ще има, защото единственото необходимо условие е да вярваш в нея. А и всяка любов е истинска - аргумент от противното иначе не е любов!
Happy end пък е твърде сладникаво... и все пак краят на КСК2006 не е The End! Една спирка от живота ти и нищо повече. Усмихвай се и вярвай в себе си, защото когато не можеш да се бориш с обстоятелствата поне можеш да се опреш на себе си и да си кажеш: "Е, мойто момиче, допусна някои грешки, но и се бори и следващия път непременно ще успееш. Щом е станало така, значи така е трябвало, а знам, че заслужаваш да ти се случи нещо хубаво и кой знае?!" Ако тази врата сега е затворена, то я погледни през прозореца! Навън е прекрасно и винаги ще бъде така, докато ТИ искаш. Защо да няма happy end?! Та нали най-накрая винаги отиваш при ангелите:)))

Не е от такова значение един неуспех. Има много по-страшни и непоправими неща. :wink:
I was alone, Falling free,
Trying my best not to forget
What happened to us,
What happened to me,
What happened as I let it slip
Аватар
milora
В началото бе словото
Обратна връзка:

такааа...

Мнение от milora »

ми аз чух за места при правото, психология и още нещо там ма ве1е не помня...просто питам тук защото ми е по-удобно отколкото да ходя до уни-то, но явно тук никой не знае .... шанс! :lol:
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”