МИО vs Туризъм

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено

Коя е по-добрата специалност ?

МИО
20
57%
Туризъм
15
43%

Общо гласове: 35

Аватар
ProvideR
В началото бе словото
Обратна връзка:

МИО vs Туризъм

Мнение от ProvideR »

Коя от двете специалности според Вас е най-добра? Обосновете се...
Аватар
PALADIN
В началото бе словото

Мнение от PALADIN »

МИО няма в СУ, но все пак тя е по-добрата специалност по отношение на това че предлага по-широк спектър от знания и съм чувал, че от туристическите фирми търсят хора завършили Туризъм или МИО. Кофтито на МИО е че се учи доста икономика (това за УНСС говоря) и съответно повече математика, а за мен математиката е наука измислена с цел да мъчи хората още от ранно детство :P (колегите математици да ме извиняват :oops: ). Положителното на туризма май е в по-готините стажове и възможността за по-тясна профилираност :roll:
Аватар
galichkaa
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от galichkaa »

туризъм, поне за мен има повече реализация а и някъкси мисля че е по интересно ...
мио-то си е чиста икономика :D
кой какво го влече няма еднакви мнения, всеки си има гла на раменете и си решава за себе си :oops:
Изображение
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

Това,което ме отказа от МИО,и като цяло от УНСС,е математиката.Не искам да си обвързавам следващите 5 години обучение с нея.В туризма на СУ също не липсва,но в по-малки дози и смятам,че мога да я понеса :lol: А и в крайна сметка човек избира това,към което има интерес и по-малко заради нечия по-мащабна реализация.
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
CasapA
От дъжд на вятър

Мнение от CasapA »

тва за математиката и аз го мислех, ама като се поогледаш малко ти идва друг акъл- математиката, икономиката, ей тва са нещата дето въртят света, другото нещо са езиците...
intoxika
В началото бе словото

Мнение от intoxika »

Rysef написа:Това,което ме отказа от МИО,и като цяло от УНСС,е математиката.Не искам да си обвързавам следващите 5 години обучение с нея.В туризма на СУ също не липсва,но в по-малки дози и смятам,че мога да я понеса :lol: А и в крайна сметка човек избира това,към което има интерес и по-малко заради нечия по-мащабна реализация.
хора, математика се учи само първата година :!: :!: :!:
Аватар
PALADIN
В началото бе словото

Мнение от PALADIN »

Ами първите две години учиш по задължителната програма за икономика и би трябвало две години да учиш това, което ще учат и другите икономисти :?
viar4eto
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от viar4eto »

gali4ka85 написа:туризъм, поне за мен има повече реализация а и някъкси мисля че е по интересно ...
мио-то си е чиста икономика :D
кой какво го влече няма еднакви мнения, всеки си има гла на раменете и си решава за себе си :oops:

подкрепям!!!
:hello1: :hello1: :hello1:
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”