Новогръцка филология

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
iCaK
В началото бе словото

Новогръцка филология

Мнение от iCaK »

последен шанс да се запозная с някой/я от тия дето ще уча с тях след 20 дена...ако и тука като при тюркологията не се обади ни един колега - ебал съм ви, като се видиме, тогава ще се запознаваме. Аз се радвам отчасти, че се мръднах от резаната специалност, може и още да дръпна на 3-то, но нямам намерение да продължавам. Дотук - айде колеги - сиртаки, узо и сагапо.
Get High or Fly Tryin`
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

калимераааааааааа:) /хехех ама 6е те разо4аровам не съм тука аз/
Аватар
iCaK
В началото бе словото

Мнение от iCaK »

Joanna_87 написа:калимераааааааааа:) /хехех ама 6е те разо4аровам не съм тука аз/
нищо, ти губиш :D Иначе се радвам поне, че някой постна - явно тая специалност повече лови окото.
Get High or Fly Tryin`
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

емиииии акто 4ух гръцкииииии и се насо4их хехехе не 4е го знам де ама бях преди месец два в Гърция и малко носталгияяяяя.
Аватар
Гост
Пишеща машина

Мнение от Гост »

Аре честитка с новогръцката филология...
Аз съм втори или трети курс питай ако имаш някакви въпроси...
http://www.ngf-bg.com
kravhimikat
В началото бе словото

Мнение от kravhimikat »

Аз съм Новогръцка и съм сравнително доволен, но се чудя дали все пак да не отида на трето класиране.
Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика
Курс: втори

Мнение от Catherine »

За малко да съм там - беше ми второ желание, обаче ме приеха по първото. Поздравления! Сори, че не съм ти и аз колежка, но мисля, че специалността е много готина! :wink:
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
Аватар
iCaK
В началото бе словото

Мнение от iCaK »

Catherine написа:За малко да съм там - беше ми второ желание, обаче ме приеха по първото. Поздравления! Сори, че не съм ти и аз колежка, но мисля, че специалността е много готина! :wink:
е, и аз сори, дано не съжалявам след като видя кво предствавлява :) Я някой да ме светне - паркинг има ли тоя фикултет и ако да, къде? Че мола ще го правят платен ще ги... :twisted: :evil: :twisted: Май трябваше да постна във форума на новогръцката, ма вече е загуба. Само не мога да разбера - нито едно от 18-те момичета, които са приети ли няма нет/не иска да си каже? Няма срамно бе хора, сборили сте се с пичка си хора за място в тва уни?
Get High or Fly Tryin`
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”