Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Милички...мислите ли,че балът за спец. математика и информатика ще падне на трето с 3 стотни?Ако да покажете ми някакъв учебен план за тази специалност....плийс
мене пък ме интересува дали бала за икономика ще падне с 0.39 ... в такъв случай ше се набия в нея и ще го подухна....
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите Приложната не е за хора Respect is earned, not given
zaharinka написа:на мен не ми стига 0.06 за Европеистика
Мацко, на мен не ми стигат 0.14 за Европеистика.
Ама на 2 класиране балът не падна дори със стотна при момчета - седмината с английски не мръднаха.
И сега ше си кеся в Английска филология.
„Най-големият университет не се присъединява, той води" Боян Биолчев
Мен ми се струва, че ако не ви достига малко, можете да запишете платено обучение. Не съм наясно, но разпитайте. По-добре така, отколкото да учите нещо, което не ви е на сърце.
Честно да ви кажа, ваобще не вярвам, че бала за по-търсените специалности ще падна! Ама ваобще! Така че- тук сме се събрали само неудачниците! Или всичко е било лош късмет, но със сигурност е много, много гадно!