Попълване на документите за новоприети студенти !
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Попълване на документите за новоприети студенти !
Ще внесе ли някой разяснение относно попълването на документите за записване-има някакъв ОПИС, ИМЕННИК,УВЕРЕНИЕ,ЛИЧНА КАРТА ,СТУДЕНТСКА КНИЖКА.
Как се попълват,вкъщи или на място?
В ОПИСА пише за мед. свидетелство? Сам ли си го попълваш тоя ОПИС?
Как се попълва ИМЕННИКА,от кого и къде?
Всичко ли се носи да се подава,включително УВЕРЕНИЕТО,ЛИЧНАТА КАРТА И СТУДЕНТСКАТА КНИЖКА?
Как се попълват,вкъщи или на място?
В ОПИСА пише за мед. свидетелство? Сам ли си го попълваш тоя ОПИС?
Как се попълва ИМЕННИКА,от кого и къде?
Всичко ли се носи да се подава,включително УВЕРЕНИЕТО,ЛИЧНАТА КАРТА И СТУДЕНТСКАТА КНИЖКА?
- *Smuginka*
- В началото бе словото
:)
Боже, Боже, какви са тези работи?! Те това записване са го направили като за професори явно! 
-
Lorie
- Летящите Пръсти
Книжката и личната карта трябва да си ги попълните сами и да си залепите снимките. Най-добре още вкъщи.
А уверенията май бяха нещо за пред БДЖ, ако не се лъжа!
Именника, който беше в документите не ми го искаха да го попълвам!Но ми дадоха да попълвам нещо подобно, в него си избирах и втори чужд език, ама и други неща пишеше, само че не си спомням!
Именника, който беше в документите не ми го искаха да го попълвам!Но ми дадоха да попълвам нещо подобно, в него си избирах и втори чужд език, ама и други неща пишеше, само че не си спомням!
Значи сега си нося книжката и личната карта попълнени и сега ги давам?lorie написа:Книжката и личната карта трябва да си ги попълните сами и да си залепите снимките. Най-добре още вкъщи.
Именника, който беше в документите не ми го искаха да го попълвам!
А описа...? Кой го попълва ?
-
Lorie
- Летящите Пръсти
Re: Попълване на документите за новоприети студенти !
Уверението, личната карта и студентската книжка задължително се носят при подаване на документите, то всичко се носи, де!B1Ology написа:
Те ще ви вземат сега книжките и ще ви ги раздадат на първия учебен ден!
-
Lorie
- Летящите Пръсти
Не знам какъв е тоя опис! При нас май нямаше такова нещо!B1Ology написа:Значи сега си нося книжката и личната карта попълнени и сега ги давам?lorie написа:Книжката и личната карта трябва да си ги попълните сами и да си залепите снимките. Най-добре още вкъщи.
Именника, който беше в документите не ми го искаха да го попълвам!
А описа...? Кой го попълва ?