Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Здравейте! Приет съм математика и информатика в с СУ. Балът ми е 27 60 за съжеление на косъм само 30 стотни от информатиката...Също така съм приет и в УНСС Финанси. Сега е проблема какво да избера дали да отида в УНСС и да уча нещо което не го желая чак толкова или да се боря за това което искам а то е Информатика или да изгоря... исками се да паднат баловете. Вие как мислите какво бихте ме посъветва ли...и барже че влак ще гоня...
Joanna_87 написа:еми ти нали може6 да си запази6 мястото и да из4ака6 2ро класиране /? ? какъв е проблема тогава/
Аз мога само на едно място да си го запязя. Кадето си дам дипломата в УНСС или СУ. Предпочитам Финанси пред МИ...Но както казах искам Информатика Но нз дали ще падне бала...По принцип ме делят 30 стотни което не е много но човек знаели. А МИ се намира във ФМИ нали?
J`E`K`O написа:И аз съм с същият бал, само че съм приложна математика. Чудих се за второ класиране или ТУ, но мисля че бала ще падне. Чакам второ класиране аз.
И ти ще рискуваш....
Дано защото искам инфо...и мисля да си подам там дипломата...ако не дано няма не
Моята сестра-близначка е със същата дилена.. И засега.. до колкото разбирам.. май ще сме в УНСС
Между другото аз съм приета информатика.. но предпочитам софтуерно инженерство.. а за него ми трябват цели 21 стотни:(
За Информатиката балът би трябвало да падне, за другите ме съмнява или ще бъде минимално.
Някой може ли да ми каже баловете във ФМИ, че все още не ми отваря страницата с личната информация.
Хахахах и аз чакам за инфото ама сум с бал 27.65..ех да бях учил в 11 клас по математика и сега щях да съм изкарал 6 за годината и да съм влязъм ама мързела си е мързел
Dita написа:за момчета информационни системи и софт. инж. мин бал е 29.10 (не съм сигурна мои приятели кандидатстват това и ми казаха)
аз знам баловете....Деазнам ся си умирам от чуденка...Но маи искам инфо и ще рискувам...Ся гледах няма разлика много между ПМ и МИ само дет МИ е пед а ПМ мноу мат което определено не ме устройва...Поне знам кво е МИ понеже сестра ми е МИ и в момента е учителка...Но не знам нищо заФИнанси...Звучи хубаво но...