Има малка разлика в гласуването тук. Анкета няма да има, тъй като 100% ще се получи разминаване с постовете в темата. Така че тя се обезсмисля. Затова гласуването ще се извършва САМО ОТ МОМЧЕТА с пост в темата. Ако някой колега не иска вотът му да става публичен, може и на ЛС, като анонимността му е гарантирана : ) Честността от вашия организатор също : ) Гласуването е до НЕДЕЛЯ 21:00 часа. Успех на всички кандидатки.
Моля всички кандидатки да прегледат обстойно информацията и снимките им и ако има разминавания да ме уведомят веднага.
Ето ги и дамите. Успех и приятно забавление:
1. sickornot
godini: 19
grad: Chirpan
kandidatstvam s : Angliiski i Matematika
bal: 29.12
hobi: obicham muzikata, da risuvam i da cheta knigi
kg: 44
ryst: 158 i polovina!
estestveno shte vkliucha i onova za svetovniq Mir.. tva e poslanieto mi kym vsichki hora po sveta hahaha
eto i snimka
az sym tazi ot lqvo i syjalqvam che ne namerih takava, na koqto sym sama:) no pone sym v cql rust!

момичето от ляво гледайте
2. fragile
Инфо : 19 години, 178,5 см, 65 кг, мерки : 90/65/93
Възпитаничка на 18-то СОУ "Уилям Гладстон", София. Кандидат-студент за специалност Политология, ама няма да го бъде. Имам афинитет към философията и всички науки, свързани или произтичащи от нея. Имам интереси в областта на географията, литературата и изкуството.

3. sunbreeze
Казвам се Данаила, от Пловдив съм и кандидатствам с история, която май се превърна в една от страстите ми. Голямата ми цел - да следвам археология. Само че с 4.75 на изпита в СУ не знам дали ще стане.
А иначе - интереси...хм...ще пропусна баналните неща като книги, филми, приятели и т.н.Това всеки го казва. Имам си и някои "нетипични" интереси, обаче няма да ги кажа сега. Трябва да има и малко загадъчност, нали
Ааа, пропуснах за КСК - еми кандидатствах и с немски и влизам немска филология в най-лошия случай, ама не ми е интересно

4. monique
казвам се Моника, от Велико Търново съм, кандидатствам във Факултет по математика и информатика и за съжаление балът ми възлиза на 26,55 идвам от Старопрестолна гимназия по икономика - Банково, застрахователно и осигурително дело. езици : английски, италиански, испански и бегли познания по норвежки приятно гледане. снимките са непрофесионални и на някои от тях не знам, че ме снимат. моля ви не се смейте много

5. plamma
Име: Пламена
Има ли смисъл от пол?
Години: 18
Град: Чирпан
Завършено образование: СОУ "П.К.Яворов"
Кандидатсвам с математика и английски език, първо желание: СУ с АЕ, бал 34.60!
Интереси: мнооого книги и малко музика!
Освен това, обичам да решавам судоку! Спортът не ми е силната страна, но съм тренирала 2 години волейбол! Много бях добра в защита! Ако ме разбирате правилно! Освен това съм се пробвала да свиря (на нещо като туба), но ме изгониха поради липса на талант! Все пак успях да преживея тази психическа травма! Знам и немски, ама не на ниво Advanced!!! Ich habe keine Ahnung!! Любим филм: Форест Гъмп, Любима книга: На изток от рая, Зодия: Скорпион!

6. zaharinka
от Габрово съм, завърших Национална Априловска гимназия (профил немски). Кнадидатсвам с немски и история.
Слушам пънк и ретро така от време на време за друго не сещам в момента...

7. black_lady
Казвам се Вал (Валентина), на 18, от Бургас. Мечтата ми е да уча скандинавистика в СУ, но с тази 5чка по английски май ще докарам някоя друга филология Иначе обичам метъл музиката, шумните купони, готините съфорумци и времето прекарано на плажа
8. Free`your`mind
след дълго колебание и аз реших да участвам. Все пак бях една от организаторките на кнкурса за Мистър, и се наканих да дам и своя принос за вашия конкурс.
Име: Борислава
град: Бургас
кандидатствам с математика и немски език, първо желание Стопанско управление (бал 31,40)
Интереси: Фотография, Книги, Психология, Музика, Спорт, Вътрешен дизайн, Мода...
Участвам единствено и само за удоволствие и забавление, пък и така времето като че ли тече по-бързо и не мисля само за класиранет. Във форума е голям купон и се надявам да се запозная лично с повечето потребители, дано наесен да сме колеги
Девиз: Вярвай!!!

9. ARTemIda
бал: 28.68
Първо желание: Скандинавистика
изпит: английски език (5.65)

10. Ice_Spirit
Kazvam se Iva,ot Plovdiv,na 18 godini sam,Zodiq Lyv/skoro stavam na 19:P/,zavarshih tazi godina Angliiskata gimnaziq.
Kandidatstvam Pravo,balat mi e 27,25!
SLusham metal,rock,punk.
Interesuvam se ot psihologiq,filosofiq,istoriq i drugi
11. Мorning Star
От Бургас съм, кандидатствам скандинавистика, балът ми е 24.98 няма да ме приемат, но кво ми пука Вече ме приеха химично инженерство на немски в ХТМУ и ще се запиша там. В НБУ също съм приета(66 точки на ТОП). Интереси: Dimmu Borgir, любимата ми група; събирам всичко свързано с тях - концерти, bootlegs, снимки, превеждам интервюта, купувам си оригиналните им дискове. Друго хоби ми е да си чатя с хора от чужбина без значение от коя държава са. хм...какво още...може би трябва да спомена, че много пия...не знам това дали трябваше да го пиша
12. lady_eve
първо желание ми е молекулярна биология, може би ще ми стигне
но всъщност исках стоматология, където не успях, не можах да се добера най-вероятно ще запиша СУ и ще опитам отново обичам да слушам стар рок, не искам да стана висока и не съм - 164-5
еми 19г. 45 кг зодия близнаци хах
обожавам котката си
бал 28,14

13. feather
Балът - 26.64 и се бори за журналистика в СУ. В УНСС приети на първо класиране в първото желание. Познайте кое е? Музиката е моят живот. Трудно мога да опиша какво значи тя за мен. Метълът - това е моята музика! Преди време бях част от екипа на списание SMF и от там интереса към журналистиката като цяло. Обичам да чета - много! Природата - другата ми мания. Имам луда хамстерка и много риби.
Е, и някакви мерки - 175 см, 42 номер обувки и под 1 диоптър очила, които не нося. Още? Хайде, няма нужда...

14. everyday_
балът ми е 27.75
Име: Боряна
Местожителство: Видин (и неминуемо искам да се махна от тук, градът става само за почивка и то в границите на един уикенд)...
искам да уча право, но като гледам може и да ми се размине
едно от любимите ми занимания едновременно с това и голяма моя слабост е леката атлетика
любимият ми автор е Талев и като Принцесата искам да имам повече време да чет книги...и определено искам да мине тоя един месец дето остава до тея изпити, че вече съм на крачка от лудостта..
колекционирам страшно много неща...Sting, Sade, Gotan Project, Buena Vista Social Club мога да ги слушам с часове и ме успокояват

15. Nikince
От Пловдив съм. Завърших Търговската гимназия там.
Иска ми се да уча в СУ, Социални дейности, балът ми е 26.80 и тайничко се моля да ми стигне )))
Обичам книгите,купоните и приятелите ми.
Харесвам ретрото. Но в името на приятелите и купона, слушам и хаус, денс и т.н.
За повече инфо, като се видим в София

15.maimunka На 19 години съм, от София, кандидатствам за втора поред
година / дано последна/ зодия Близнаци
п.с. детето на една от снимките не е мое:)
ЕДИТ: добавена е maimunka по изключение. Повече кандидатки не се приемат.
Успех на всички кандидатки. При въпроси - ЛС на мен. Повтарям: Гласуването се извършва с пост в ТАЗИ ТЕМА. Който иска да не му се знае името, може на ЛС при МЕН. Айде пак успех и до неделя : )