Сесия на специалността ПРАВО
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
НОМЕР ЕДНО
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Сесия на специалността ПРАВО
Ако някой от вас знаят какви изпити ще се полагат по време на следването по Право в СУ да свиркат.Ще съм Ви благодарен.
-
НОМЕР ЕДНО
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Мерси колега.Ще те черпя едно.law87 написа:Колега, много си нетърпелив! Всяко нещо с времето си. А различни отрасли на правото - много..... Облигационно, вещно, семейно, трудово, наказателно, международно частно и какво ли не още право. А за начало- теория на държавата, теория на правото, римско право и нещо от този сорт.
-
НОМЕР ЕДНО
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Колежке,хиляди благодарности за предоставените изпитните сесийки за 1 курс,а сега понеже виждам,че си в час на темичката около ПРАВОТО ако можеш би ли ми казала през следващите години на следването какви ще ни бъдат другите сесийки.Ако го направиш грешка няма да имаш.А и междудругото ще съм ти много благодарен ако ми кажеш преподават ли по-известни преподаватели(публични личности).И да знаеш,че имаш една голяма почерпка от мен и колегата ми law87 когато се видим в Ректората.got написа:1 курс, 1 семестър - История на бълг. д-ва и право, Обща теория на държавата, обща икономическа теория, избираеми -политология и история на политическите и правни учения.
2 семестър - римско право; обща теория на правото; избираеми - философия на правото, организация на правозащитните институции.
2 курс е по-гадничко в сесийките...
В смисъл на мен ми е по-интересно от 1-ви, ама преподавателите ме гадят, честно...Сами ще се убедите.Най - колоритно е гражданското, преподава Русчев, за него няма да коментирам, има си специални теми из форума...
Иначе какво се държи 1 семестър международно публично, международни отношения и избираеми сравнително конституционно, основни права начовека, избирателни с-ми и процедури и още нещо имаше, не помня...:)2 семестър - административно, конституционно и ГРАЖДАНСКО - на което хората се явяват Н -пъти, някои го влачат до 5 курс...Ама айде да не ви разстройвам... 
-
НОМЕР ЕДНО
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
ЗЛАТНА СИ!got написа:2 курс е по-гадничко в сесийките...В смисъл на мен ми е по-интересно от 1-ви, ама преподавателите ме гадят, честно...Сами ще се убедите.Най - колоритно е гражданското, преподава Русчев, за него няма да коментирам, има си специални теми из форума...
Иначе какво се държи 1 семестър международно публично, международни отношения и избираеми сравнително конституционно, основни права начовека, избирателни с-ми и процедури и още нещо имаше, не помня...:)2 семестър - административно, конституционно и ГРАЖДАНСКО - на което хората се явяват Н -пъти, някои го влачат до 5 курс...Ама айде да не ви разстройвам...
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"