Ако обичаш кучета и си търсиш работа
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Ако обичаш кучета и си търсиш работа
Аз бих се обадила за тази инициатива, но не мога, заминавам. Ако сте си в София и ви се работи нещо, с които може да помогнете на животните, и ако животните са ви на сърце, тогава ето ви координати:
A, между другото, това е обява за работа и заплащането е добро.
Стани ОБЩЕСТВЕН МЕДИАТОР
Вторник, 01 Август 2006
Ако си студент, прекарващ лятото в София, обичаш животните и искаш да допринесеш за по-доброто състояние на държане на кучетата в общинския изолатор в село Сеславци - стани Обществен медиатор!
Изисквания: клинично здрав, психически устойчив и с нагласа за наблюдаване извършване на евтаназия върху кучета.
Заетост: седмична, от 9 до 17 часа.
За повече информация: 02/ 952 6737 - Галитионова
http://www.iwns.org/content/view/220/1/lang,bg/
IWNS са прекрасна организация, шапка им свалям за всичко, което правят вече толкова години.
A, между другото, това е обява за работа и заплащането е добро.
Стани ОБЩЕСТВЕН МЕДИАТОР
Вторник, 01 Август 2006
Ако си студент, прекарващ лятото в София, обичаш животните и искаш да допринесеш за по-доброто състояние на държане на кучетата в общинския изолатор в село Сеславци - стани Обществен медиатор!
Изисквания: клинично здрав, психически устойчив и с нагласа за наблюдаване извършване на евтаназия върху кучета.
Заетост: седмична, от 9 до 17 часа.
За повече информация: 02/ 952 6737 - Галитионова
http://www.iwns.org/content/view/220/1/lang,bg/
IWNS са прекрасна организация, шапка им свалям за всичко, което правят вече толкова години.
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ами.. убийство
Кучетата, които хапят и не могат да се превъзпитат ги евтанизират, т.е. ги убиват хуманно (съчетанието на тези две думи е абсурдно, но тея от приютите настояват да го наричат така).
Съществуват и много спорове дали евтаназията трябва да се разреши и при хората, т.е. примерно някой неизлечимо болен ако иска да му спестят мъките да могат да му бият една инжекция и да го.. приспят. Но това е против Хипократовата клетва и не се прилага.
Съществуват и много спорове дали евтаназията трябва да се разреши и при хората, т.е. примерно някой неизлечимо болен ако иска да му спестят мъките да могат да му бият една инжекция и да го.. приспят. Но това е против Хипократовата клетва и не се прилага.
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Евтаназията не е приятно нещо.. Ако си в течение с нещата, които се правят там, как ги убиват и какво им причиняват... Важно е да има поне един нормален човек там, който да следи като ги убиват, поне да не е така, както се видя на скритите камери от изолатора...Crematory написа:Хм, интересно.
Само дето не бих издържала , явно не съм много психически устойчива.
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
единственото , което бих могла да правя на такава работа ще е е да пискам и така да озвучавам и без това зловещата картина...
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- Lord de Sword
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
по принцип много обичам животните, но покрай дядо ми съм станал полу-професионален касапин, тъй че може и аз да го извършвам (срещу допълнително заплащане, естествено
)
по принцип мога да гледам всякакви кървища и подобни, и пси нагласата ми е такава, че щом така и така кученцето ще трябва да мре за мен няма значение кой ще го убие - дали аз или някой друг:)
по принцип мога да гледам всякакви кървища и подобни, и пси нагласата ми е такава, че щом така и така кученцето ще трябва да мре за мен няма значение кой ще го убие - дали аз или някой друг:)
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,