съревнование
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
съревнование
приятели мисля, че няма спор, всички купонджии знаят за легендарните студентски партита, които си правим ние, студентите от ХТМУ, та как мислите, дали някое от купончетата на софииския може да се сравни с бомбастичните изригвания на студентитчетата от химико технологичния ? да не говорим и кви пичици има при нас, което си е предпоставка за неповторимо изживяване =)
- mecho
- Постоянно присъствие
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Правите ли си някакви особени химични коктейли?
http://jorik.blog.bg/
...............................
...............................
еми има един цонко дето кара бяла жигула без седалки вътре, който имаше доклад на тема как се прави алкохол от стари вестници, кво да ти кажаmecho написа:Правите ли си някакви особени химични коктейли?
са моля ви майтапа на страна, но искам да ви кажа, че темата съм я пуснал сериозно и искам така да я коментирате и вие... а не с такива подмятания..
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Циндил-Пиндил написа:Аз не виждам к'во й е сериозното на темата.
СУ рулира във всяко едно отношение
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Купоните не ме интересуват. Говорех за жените, батеHTMU>SU написа:Циндил-Пиндил написа:Аз не виждам к'во й е сериозното на темата.
СУ рулира във всяко едно отношениеявно си водач на сектата на знаещите и можещите и непознаващите граници от софииския
аз пък съм сигурен, че не знаете как да си прекарвате маниашки или поне голяма част от вас, това го знам от приятели от лесотехническия, които са били на ваши купони
абе, са няма кво да си кривя душата и в софииския има парчета, но в ХТМУ мисля, че са по-голяма броикаЦиндил-Пиндил написа:Купоните не ме интересуват. Говорех за жените, батеHTMU>SU написа:Циндил-Пиндил написа:Аз не виждам к'во й е сериозното на темата.
СУ рулира във всяко едно отношениеявно си водач на сектата на знаещите и можещите и непознаващите граници от софииския
аз пък съм сигурен, че не знаете как да си прекарвате маниашки или поне голяма част от вас, това го знам от приятели от лесотехническия, които са били на ваши купони
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
:)
има, да 
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка: