Статистиката от математика 2

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
Tabledott
В началото бе словото

Статистиката от математика 2

Мнение от Tabledott »

Излезна статистиката от математика 2, има 3-ма с 6,00, 63 от [5.50;5,99] и т.н. , за повече информация -сайта на ФМИ, по-точно тук
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!
Аватар
phooey
В началото бе словото

Мнение от phooey »

значи общо взето оценките са по-зле от Мат 1, тоест по-малко отлични оценки...
Аватар
Tabledott
В началото бе словото

Мнение от Tabledott »

Ами в интерес на истината, като трудност, математика 2 беше най-трудния изпит, в смисъл такъв, оценка отличен се постигаше доста трудно, но от друга страна нямаше задача, която да не може да се направи от "нормален" ученик, така че поне аз мислех, че ще има повече 6,00, но все пак това е изпит, има напрежение, факт е, че аз например направих всички задачи на първите два, докато на третия не се справих с 10-та, поради различни причини.
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Мерси, тъкмо щях да гледам дали са я изнесли. :) Доста по-малко работи е имало този път.
Изображение
leni
В началото бе словото

Мнение от leni »

на мен лично ми харесва много статистиката. все пак най- високата ми оценка ще е от този изпит- 5.60
leni
В началото бе словото

Мнение от leni »

интересни са ми обаче резултатите от историята. а незнам къде има статистика. защото се боря за публична администрация
Аватар
plamma
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от plamma »

Хорааа, тази статистика (добре де, разпределение) ми харесва! :wink: Сега остава двете с Victoria да стискаме палци и да се молим!
Rodd1ck
Да живей словото

Мнение от Rodd1ck »

leni написа:на мен лично ми харесва много статистиката. все пак най- високата ми оценка ще е от този изпит- 5.60
Сега извади около 0.20 и ще получиш оценката си. ;)

Изпитът наистина беше по-труден и е нормално да има по-ниски оценки.

Не зная защо но всичко ми изглежда някак си нагодено, догодина всички кандидат-студенти ще си мислят, че предварителният ще е много лесен, както тая година и всички ще отидат. То пък ще се окаже точно обратното. ;)
joppy
В началото бе словото

Мнение от joppy »

Кога ше излязат в "персонална информация" от Мат. 2?
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Сигурно сряда-четвъртък-петък. Залагам на четвъртък. ;)
Изображение
joppy
В началото бе словото

Мнение от joppy »

Аз на сряда тогава...:)
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

Тази статистика ме плаши.......мислех,че ще има много хора с висока оценка и сега като я видях почнах да се съмнявам аз какво съм направила..... :?
Изображение
Аватар
cloud_9
От дъжд на вятър
Специалност: Информатика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от cloud_9 »

Как по оценките си личи каква е трудността на изпита. :P Въпреки че аз все съм си мислила, че при математиката - който, колкото си може, толкова си може. Но статистиките друго показват - зависело и от задачите :roll: А как си обяснявате голямата разлика между броя явили се на Математика 1 и 2?
Аватар
plamma
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от plamma »

Е точно това не мога да си го обясня! На мат1 забелязах, че адски много хора няма да се явяват на мат2! Защо- убий ме, не знам! Хайде, за предварителния си го обяснявам, че е новаторско и много хора не са наясно какъв шанс е това.
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

И аз се чудя. Още на математика едно като срещнах една позната и тя каза, че няма да ходи на математика две - вика - стигат ми толкова изпити, каквото съм направила - това, така че може би много хора смятат, че едва ли биха изкарали по-висока оценка. Не знам какво друго може да е.
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”