Френски език ....
Френски език ....
Кога ще излезнат резултатите по френски в СУ ? Защо всичко тука е такъв хаус ? При толкова малко хора, явили се на изпита, не е чак такъв проблем да ги проверят по-бързичко ! Как така УНСС ги провериха вече, а изпитът там беше с един ден по-късно ? Много го псувах това УНСС, обаче с коректността си към кандидат-студентите ми се дигнаха много в очите
тука ,братче, излиза по математика някво разпределение на оценките 2 дне преди да си знаем собствените само, за да дразнят, тия, дето седят и вдигат телефоните в СУ от учебния отдел имам чувството, че са по-неиориантирани и от мене .. айде ако някой има няква информация за френския да каже.. аз чух единствено,че 80% са двойки на диктовкаата. 
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Re: Френски език ....
Не случайно написах,че диктовката беше най-трудния компонентИрина написа: аз чух единствено,че 80% са двойки на диктовкаата.![]()
Има,има,ама кой да види ..Crematory написа:Има тема за френския.
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Минала е точно една седмица , така че не виждам защо вдигаш толкова шум.Ирина написа:Кога ще излезнат резултатите по френски в СУ ? Защо всичко тука е такъв хаус ?
Коректност...ценно качество, но в най-корупционния университет--извини ме, но не си изобщо права.Много го псувах това УНСС, обаче с коректността си към кандидат-студентите ми се дигнаха много в очите Evil or Very Mad
Ирина написа:Кога ще излезнат резултатите по френски в СУ ? Защо всичко тука е такъв хаус?