Кво ще кажете за Лозенец?
Модератори: ники, Methuselah
Кво ще кажете за Лозенец?
Моля, който от вас е ходил да драсне 2 реда какво е там. Базата добра ли е? Общи ли са тоалетните? На какво разстояние е от центъра и плажа? Какво аджеба ще правим там? Ако се сетя неща ще питам още

- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Re: Кво ще кажете за Лозенец?
За летен лагер на морето ли?zaiche написа:Моля, който от вас е ходил да драсне 2 реда какво е там. Базата добра ли е? Общи ли са тоалетните? На какво разстояние е от центъра и плажа? Какво аджеба ще правим там? Ако се сетя неща ще питам още![]()
![]()
Точно за почивна база на СУ в село Лозенец около 60 км на юг от Бургас.
Оттук нататък информацията е интерпретирана от мен и може да не отговаря 100% на фактитте.
От факултета по спорт организират желаещи да прекарат 10 дни край морето. Датите бяха около 5-15 септември. Записването се прави във факултета. Базата съм чувал добри неща за нея от преподаватели. Бунгалата са от бетон, със собствен санитарен възел. Цената беше около 100 или малко повече. Всеки сам трябва да отиде до мястото, но не помня дали храната е включена.
Тъпото е, че ако не ходих на туризъм, нямаше да съм чул за тези неща.
Всеки февруари се организира и ходене на ски-училище за 10-ина дни.
Оттук нататък информацията е интерпретирана от мен и може да не отговаря 100% на фактитте.
От факултета по спорт организират желаещи да прекарат 10 дни край морето. Датите бяха около 5-15 септември. Записването се прави във факултета. Базата съм чувал добри неща за нея от преподаватели. Бунгалата са от бетон, със собствен санитарен възел. Цената беше около 100 или малко повече. Всеки сам трябва да отиде до мястото, но не помня дали храната е включена.
Тъпото е, че ако не ходих на туризъм, нямаше да съм чул за тези неща.
Всеки февруари се организира и ходене на ски-училище за 10-ина дни.
++++