Има ли някакви заверки на първия курс или нещо такова? Таксата за втори курс предполагам си се плаща септември/октомври и предполагам тези заверки също тогава се дават, ако се дават? И последно кога се подава декларация за стипендия? Пак ли септември/октомври?
Няколко въпроса за края на годината
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Няколко въпроса за края на годината
Иначе казано, (надявам се) последни ламерски въпроси от един завършващ първи курс
, а именно:
Има ли някакви заверки на първия курс или нещо такова? Таксата за втори курс предполагам си се плаща септември/октомври и предполагам тези заверки също тогава се дават, ако се дават? И последно кога се подава декларация за стипендия? Пак ли септември/октомври?
Re: Няколко въпроса за края на годината
Заверки - дрън-дрън.Temporary написа:Иначе казано, (надявам се) последни ламерски въпроси от един завършващ първи курс, а именно:
Декларациите за стипендий са през ноември не октомври.(така си спомням)
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
Само в някои факултети преподаватеилте правят списъци на посещавалите упражненията, заверки официално обаче в СУ няма! Стипендиите са в края на октомври или началото на ноември, зависи кога са отпуснали финансите, обикновено седмица две преди това се изнасят списъци а датите и бря стипендии за специалностите, така че чети обявите.
Т.е. по начало въпросът ми беше дали трябва да се прави някакво заверяване на целия първи курс, примерно да ми сложат някакъв печат някъде на книжката. Но печат за това че съм минал първи курс, т.е. съм си взел всички изпити, а не питам за заверките, които в други университети (и както се вижда отчасти в нашия) се взимат преди изпит.Temporary написа:а и имах предвид заверяване на сесията изобщо, или нещо такова. Не заверки от тези които трябва да си изкарваш преди изпитите, и за коитo знам че ги няма в СУ