Можете ли да ми кажете как стоят нещата с повишителен изпит?Знам, че мога да се ява с тези, които са на поправка семтември, но кога и как трябва да заявя, 4е искам да се ява?
Отиваш си при инспекторката(не съм сигурен, но мисля, че ден-два преди самия изпит) и трябва да ти дадат индивидуален протокол. ако има насрочена дата може да я научиш от секретарките. не е задължително да говориш с преподавателя предварително, но е желателно.
Трябва молба до Декана, той дава разрешение, издават ти индивидуален протокол и се явяваш. През цялото време се кръстиш и палиш свещи преподавоателят, който ще те изпитва на повишението да е друг!!!
Благодаря за информацията. Преподавателя ми Делев е много разбран и един от хората, които много уважам и съм сигурна, че няма да направи проблем просто имах малко време за този изпит и сега искам да го взема по-добре
Значи си анулирам оценката, а това мога да го направя в края на август нали?
nefertari написа:Благодаря за информацията. Преподавателя ми Делев е много разбран и един от хората, които много уважам и съм сигурна, че няма да направи проблем просто имах малко време за този изпит и сега искам да го взема по-добре
Значи си анулирам оценката, а това мога да го направя в края на август нали?
Виж сега, ще отидеш при Джуджева и ще и кажеш ,че искаш да се явиш на повишителен изпит .Тя трябва да ти извади индивидуален протокол,за който ще трябва да си платиш 20 лева и с него ще се явиш Септември с другите.А оценката ти не се анулира доколкото знам , а просто като те изпитат отново ги ги смятат двете оценки средно аритметично или нещо такова , ама ти си попитай всепак и успех
П.С. И весело изкарване на практиката, знам че обекта е страшно интересен,но за съжаление няма да мога да дойда и аз !
sientelo написа: А оценката ти не се анулира доколкото знам , а просто като те изпитат отново ги ги смятат двете оценки средно аритметично
[/color]
Ау, това се надявам да не е вярно, защото е доста прецакано да имаш 3, да идеш на повишителен и да си изкараш 5, пък те да ти пишат 4, защото е средното..:/