Здравейте!
Искам да попитам, когато се подават документите за общежития и стипендия след първи курс, как се формира бала. Уча във ФМИ - информатика. Доколкото знам се взимат всички оценки от книжката от първия и втория семестър.
Само че ми казах че оценките по английски и спорт от двата семестъра се пишат като едно обща. Това така ли е?
Надявам се да ми пишат хора, които са убедени че са прави, защото всеки ми казва различно.
Формиране на бала за общежития
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Мммм, честно казано...По-добре питай в http://www.uni-campus.net. Това е сайтът на СБО, има и форум.Там със сигурност ще ти отговорят по-правилно от тук.
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Да няма да е зле всеки факултет да си има подробен сайт!
Но това е неосъществимо за момента.
Борих се цяла година Факултета по журналистика да има сайт - не успяхме да го направим официален, не ни отпуснаха нищо, нито ни съдействаха!
Камо ли да се поддържа с полезна информация.
Добре, че поне форум успяваме да си поддържаме, иначе ще сме като в третия свят, спрямо ИТ
Но това е неосъществимо за момента.
Борих се цяла година Факултета по журналистика да има сайт - не успяхме да го направим официален, не ни отпуснаха нищо, нито ни съдействаха!
Камо ли да се поддържа с полезна информация.
Добре, че поне форум успяваме да си поддържаме, иначе ще сме като в третия свят, спрямо ИТ
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"